🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

23 și 24 iunie 2024 sunt zile libere legale, iar mulți se întreabă dacă magazinele au program diferit în aceste zile. Iată ce trebuie să știi despre programul de funcționare al magazinelor și mall-urilor de Rusalii. Pe 23 și 24 iunie, majoritatea instituțiilor bancare și alte organizații vor fi închise, însă magazinele și mall-urile vor avea un program special.

Programul magazinelor și mall-urilor pe 23 iunie 2024

Programul magazinelor și mall-urilor pe 23 iunie 2024

Prima zi de Rusalii, 23 iunie, cade duminică în 2024. În această zi, magazinele și mall-urile vor funcționa conform programului de weekend, deci vor fi deschise. De obicei, programul variază, dar majoritatea centrelor comerciale vor fi deschise între orele 10:00 și 22:00.

Programul magazinelor și mall-urilor pe 24 iunie 2024

Luni, 24 iunie, a doua zi de Rusalii, centrele comerciale și marile magazine vor funcționa după programul obișnuit de lucru. Acest lucru înseamnă că, în majoritatea cazurilor, vor fi deschise între orele 10:00 și 22:00, similar cu orice altă zi lucrătoare.

Este important să verifici programul specific al magazinului sau mall-ului pe care intenționezi să-l vizitezi, deoarece pot exista variații în funcție de locație. Verifică însă programul specific al locației pe care dorești să o vizitezi pentru a evita orice neplăceri, folosind Google Maps.

Alte informații utile

  • Programul băncilor: Băncile vor fi închise pe 23 și 24 iunie.
  • Poșta Română: Oficiile poștale vor avea program redus sau vor fi închise în aceste zile.
  • Zile libere legale în 2024: Până la sfârșitul anului, angajații mai beneficiază de încă nouă zile libere legale, inclusiv Adormirea Maicii Domnului pe 15 august și Crăciunul pe 25 și 26 decembrie.

Dan Ostahie (CEO-ul Altex) și Real Estate S.R.L. au achiziționat Porsche Bank: Noua denumire va fi Credex Bank

Tranzacția Porsche Bank finalizată de Dan Ostahie și Real Estate S.R.L., aprobată de BNR

Tranzacția Porsche Bank finalizată de Dan Ostahie și Real Estate S.R.L., aprobată de BNR

Fondatorul Altex, Dan Ostahie, a achiziționat Porsche Bank împreună cu societatea Real Estate S.R.L., tranzacția fiind aprobată de Banca Națională a României (BNR). Ostahie deține 90,10% din participații, iar Real Estate S.R.L. 9,89%. Noua denumire a băncii va fi Credex Bank, marca „Porsche Bank” nefiind transferată.

Tranzacția se va finaliza până la sfârșitul lunii iulie 2024, banca rămânând operațională pe toată perioada. Consiliul Concurenței a avizat operațiunea în vara anului 2022, constatând că nu există obstacole semnificative în calea concurenței pe piața românească.

Dan Ostahie (CEO-ul Altex) și Real Estate S.R.L. au achiziționat Porsche Bank: Noua denumire va fi Credex Bank

Dan Ostahie, în vârstă de 56 de ani, are o avere estimată la 1,8 miliarde de lei și este plasat pe locul 15 în topul Forbes România. El controlează Grupul Altex, care include retail, servicii IT, producție și distribuție de produse electro-IT&C, service, servicii financiare nebancare, transport, automotive și imobiliare. Ostahie are participații în numeroase companii, inclusiv Altex Logistic & Distribution și Despec International.

Ostahie și-a început cariera antreprenorială în 1992, cu deschiderea primului magazin Altex în Piatra Neamț, extinzându-se ulterior la nivel național. 

Via: Adevărul