Reduceri și oferte pentru alimente

Lidl a anunțat că nu va mai colabora cu influencerița Sânziana Negru, după ce aceasta a aruncat la gunoi alimente nefolosite într-un clip filmat la Electric Castle. Evenimentul a stârnit reacții negative pe rețelele sociale, unde Sânziana și partenerul ei, Ștefan Floroaica, au fost criticați pentru risipa alimentară. Utilizatorii i-au sugerat că ar fi fost mai bine să doneze alimentele decât să le arunce.

Gestul influenceriței a fost considerat inacceptabil de Lidl, care este implicat activ în reducerea risipei alimentare prin parteneriatul cu Rețeaua Băncilor pentru Alimente. Retailerul a precizat că acest comportament este „motiv al încetării unor potenţiale viitoare colaborări”.

Suntem întristați de ceea ce ea și partenerul ei au făcut și, mai ales, nu înțelegem de ce. Așteptarea noastră este ca o persoană cu care am mai avut colaborări punctuale în decursul ultimilor ani să fie familiarizată cu ceea ce presupune risipa alimentară și cu demersurile noastre de combatere a risipei, demersuri vizibile în Social Media, mediul în care activează”, a declarat Lidl.


Autor: Manuela Frasie-Debretin

Auchan România lansează Simply by Auchan; O oportunitate pentru antreprenorii români

Franciza Simply by Auchan, acum în Popești-Leordeni; Oportunități pentru antreprenori locali

Auchan România a anunțat lansarea programului de franciză Simply by Auchan, oferind antreprenorilor șansa de a deschide propriul magazin sub acest brand renumit. Programul este conceput pentru a oferi suport complet, de la regândirea imaginii magazinului la accesul la o platformă de comandă a produselor, ajutând astfel la diferențierea față de alte magazine din zonă.

Primul magazin Simply by Auchan în Popești-Leordeni

În Popești-Leordeni, Ilfov, a fost deschis primul magazin sub franciza Simply by Auchan. Alexandra Măgureanu, antreprenoarea care a deschis acest magazin, a menționat avantajele asocierii cu un brand de renume, inclusiv calitatea produselor și prețurile accesibile. Acest parteneriat oferă antreprenorilor atât notorietatea unui brand recunoscut, cât și expertiza necesară pentru a îmbunătăți gama de produse.

Condițiile pentru a deveni francizat

Antreprenorii care doresc să devină francizați Simply by Auchan trebuie să dețină un spațiu comercial cu specific alimentar, cu o suprafață de vânzare între 60 și 200 mp. Ca francizați, aceștia vor beneficia de:

 • Suport operațional complet, inclusiv regândirea imaginii și layout-ului magazinului.
 • Transformarea magazinului pentru a include elemente de modernitate.
 • Sugestii pentru îmbunătățirea gamei de produse.
 • Acces la o platformă de comandă a produselor.
 • Suport pentru redeschidere și operarea magazinului de către personal dedicat.
 • Pachet de training complet, care oferă informații operaționale despre comerțul sub brandul Auchan și sistemul de franciză.

Rețeaua Auchan în România

Cu un portofoliu de peste 430 de magazine, Auchan operează 29 de hipermarketuri clasice, 4 hipermarketuri ATAC Hiper Discount, 7 supermarketuri, magazinul automat Auchan Go și aproape 400 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, majoritatea situate în stațiile Petrom. De asemenea, Auchan operează și un magazin online, consolidându-și astfel prezența în mediul digital.

Proiectul Simply by Auchan

Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan Retail România, a subliniat că modelul de franciză a fost dezvoltat pe baza experienței acumulate din parteneriatele anterioare și că programul oferă un pachet complet de produse, servicii și suport care diferențiază Auchan pe piață. Obiectivul este de a deschide cât mai multe magazine Simply by Auchan în următorul an, extinzând astfel rețeaua și sprijinind dezvoltarea antreprenorilor locali.


Autor: Manuela Frasie-Debretin

Retailerul La Cocoș deschide al cincilea magazin din țară; Unde va fi inaugurat noul supermarket

Hipermarketul La Cocoș ajunge în Pitești. Află detalii despre noua deschidere

Retailerul românesc La Cocoș va deschide al cincilea magazin în Pitești, într-o locație achiziționată cu ajutorul unui credit bancar de 5 milioane de euro de la OTP Bank. Valoarea totală a investiției se ridică la 11 milioane de euro. Deschiderea acestui magazin face parte din planul de extindere al rețelei, care prevede inaugurarea a cinci unități noi în patru orașe din România până la sfârșitul anului 2025.

Hipermarketul La Cocoș ajunge în Pitești. Află detalii despre noua deschidere

În 2023, La Cocoș a înregistrat vânzări record de 1 miliard de lei, devenind cel mai mare retailer independent din sectorul alimentar din România. Compania a reușit această performanță operând doar trei hipermarketuri în Ploiești și București. În 2024, retailerul a deschis un magazin în Brașov și pregătește acum inaugurarea celui din Pitești.

La Cocoș se remarcă printr-o strategie distinctă de reducere a prețurilor, oferind discounturi la achiziționarea a 3-6 bucăți din majoritatea produselor. Această abordare atrage un număr mare de clienți fideli, contribuind la succesul companiei. Brandul, lansat în 2014 de familia Nica, a început cu un magazin de 400 de metri pătrați specializat în produse importate din Marea Britanie.

Pentru a menține prețurile scăzute, La Cocoș a optat pentru investiții minime în amenajarea și ambianța magazinelor, concentrându-se pe oferirea unor prețuri competitive și satisfacerea nevoilor clienților. Piteștenii vor putea în curând să beneficieze de aceste prețuri atractive în noul hipermarket.


Restricții de vară la eMAG: ce produse nu se livrează la easybox

Easybox pe timpul verii; Protejează-ți produsele preferate cu livrare la domiciliu

Știm că te-ai obișnuit să îți comanzi produsele favorite la easybox, dar pe timpul verii, din cauza temperaturilor ridicate, eMAG recomandă să primești anumite produse direct acasă pentru a le păstra în condiții optime. Iată care sunt categoriile de produse ce se livrează exclusiv la adresa ta:

De ce e important să știi asta?

Temperaturile ridicate din timpul verii pot afecta calitatea și siguranța acestor produse, motiv pentru care eMAG a decis să le livreze direct la adresa ta, asigurând astfel că ajung în condiții perfecte.

Dacă ai nelămuriri sau întrebări suplimentare despre livrarea produselor la easybox, eMAG îți stă la dispoziție cu informații suplimentare și suport.

Găsești produsele preferate eMAG aici!


Autor: Manuela Frasie-Debretin

Wendy's anunță intrarea pe piața din România; Expansiune majoră în Europa

Fast-food Wendy's se extinde în România și Irlanda; Deschideri planificate din 2025

Wendy's vine în România și se pregătește să concureze direct cu KFC și McDonald's. Compania a anunțat că a semnat două acorduri de dezvoltare pentru deschiderea de restaurante în România și Irlanda, cu planuri mari pentru următorii ani. Scopul este să deschidă sute de restaurante în toată Europa în următorul deceniu.

Primele restaurante Wendy's din România vor apărea în 2025, la fel și în Irlanda. Aceasta vine după ce Wendy's s-a întors în Marea Britanie în 2021 și plănuiește să deschidă 50 de restaurante noi până la sfârșitul acestui an, cu obiectivul de a ajunge la 400 de locații.

„Vrem să devenim un brand global important, iar Europa este o piață strategică pentru noi. Ne dorim să colaborăm cu francizați care împărtășesc ambiția noastră de creștere și extindere a restaurantelor Wendy’s pe tot continentul”, a declarat E.J. Wunch, președintele pe international al The Wendy’s Company.

Fondată în 1969 de Dave Thomas, Wendy's este faimoasă pentru hamburgerii pătrați, salatele proaspete, chili, cartofii copți și desertul Frosty. Logo-ul lor, fetița roșcată cu codițe, este cunoscut în toată lumea. În prezent, Wendy’s are peste 7.000 de restaurante și angajează sute de mii de oameni.

Anul trecut, Wendy’s a avut un profit brut de 1,3 miliarde de dolari și venituri de 2,18 miliarde de dolari. Extinderea în România și Irlanda face parte din planul lor strategic de creștere și de consolidare a prezenței internaționale.

Sursa: degustăm.ro 


Autor: Manuela Frasie-Debretin

Descoperă reducerile din catalogul Kaufland 5-7 iulie 2024; Coaste BBQ 35,99 lei, ridichi 1,79 lei, mici 11,99 lei

Kaufland te așteaptă cu super oferte de weekend între 5 și 7 iulie 2024! Magazinul lansează o serie de reduceri atractive pentru o gamă variată de produse. Găsești mai jos câteva dintre produsele cu reduceri semnificative:

Produse alimentare:

 • Coaste de porc în sos BBQ Food & Glory, 750 g: reducere de 28%, preț 35,99 lei.
 • Ridichi roșii: reducere de 21%, preț 1,79 lei/legătură.
 • Grăsime tartinabilă Lindo Apetit: reducere de 13%, preț 8,79 lei.
 • Mici de vită și oaie zilnic proaspeți, 500 g: reducere de 20%, preț 11,99 lei.
 • Ouă Regalina, 15 bucăți: reducere de 21%, preț 16,99 lei.
 • Prăjitură cu cacao K-Classic, 30 g: reducere de 31%, preț 1,49 lei.
 • Cireșe la caserolă, 500 g: reducere de 25%, preț 8,99 lei.
 • Ceapă galbenă: reducere de 15%, preț 2,79 lei.

Mezeluri și lactate:

 • Reducere de 30% la toată gama de mezeluri și cârnați vrac.
 • Iaurt cu fructe Muller, 500 g: reducere de 12%, preț 8,99 lei.

Ofertă suplimentară Kaufland

 • Castraveți cornichon la doar 3,49 lei/kg.
 • Măsline negre mamouth la doar 1,69 lei/100 g.
 • 25% reducere la toată categoria de smântână, iaurt cu fructe și iaurt natur.
 • Cireșe calitatea I la doar 8,99 lei/500 g.
 • Piept de pui dezosat VREAU DIN ROMÂNIA la doar 20,99 lei/kg.

Pentru a vedea toate aceste oferte și multe altele, vizitează Kaufland. Nu rata ocazia de a beneficia de aceste reduceri exclusive! De asemenea, pentru a vizualiza catalogul complet, vizitați și OferteCatalog.ro, sursa acestui articol.

Verifică toate detaliile și profită de ofertele valabile în această perioadă!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 05-07-2024. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.

Reduceri din catalogul Kaufland 5-7 iulie 2024


Auchan deschide un nou magazin în Craiova; Catinvest extinde ElectroPutere Parc

Catinvest investește în extinderea ElectroPutere Parc; Auchan și Primark vin în Craiova

Catinvest investește în extinderea ElectroPutere Parc; Auchan și Primark vin în Craiova

Auchan va deschide un nou magazin în Craiova, parte a unei investiții de 36 de milioane de euro de către Catinvest în extinderea ElectroPutere Parc. Acest proiect va crește suprafața centrului comercial cu 9.000 de metri pătrați, ajungând la peste 62.000 de metri pătrați închiriabili.

Catinvest a achiziționat de la Leroy Merlin fostul magazin de 11.000 de metri pătrați pentru a extinde ElectroPutere Mall. În cadrul acestei extinderi, ElectroPutere Parc va găzdui și primul magazin Primark din Craiova, care va ocupa 4.500 de metri pătrați și va fi inaugurat în 2026.

ElectroPutere Parc va oferi în total 100.000 de metri pătrați destinați retailului, 24.000 de metri pătrați de birouri clasa A și facilități suplimentare, cum ar fi un apart-hotel premium. Bertrand Catteau, CEO al Catinvest Group, subliniază că această dezvoltare continuă vizează transformarea ElectroPutere Parc într-un hub esențial pentru comunitatea locală și afacerile din zonă.

Catinvest, care deține și administrează ElectroPutere Parc, operează și alte centre comerciale din România, inclusiv Orhideea și Esplanada Pantelimon din București, și Tom din Constanța. Grupul este activ și în Franța și Europa de Est, gestionând peste 525.000 de metri pătrați de spații.

Auchan, retailerul care se va alătura noii extinderi, a lansat recent noi formate de magazine: ATAC Hiper Discount, Auchan GO - un magazin autonom, și Simply by Auchan, dedicat antreprenorilor din comerțul alimentar.


Auchan atrage clienți cu vouchere de reciclare; Campania durează până în septembrie

Auchan deschide primul magazin în franciză și oferă vouchere pentru reciclare

Strategia Auchan cu vouchere pentru reciclare: provocare pentru Lidl și Kaufland

Lanțurile de magazine din România sunt într-o competiție continuă pentru atragerea clienților, iar Auchan a venit cu o nouă strategie. Retailerul francez oferă vouchere clienților care reciclează ambalaje PET, sticlă și aluminiu la aparatele RVM din magazinele sale. Aceste vouchere pot fi folosite pentru cumpărături pe parcursul unui an, iar campania se încheie pe 15 septembrie 2024.

Auchan atrage clienți cu vouchere pentru reciclare

Pentru a-și consolida poziția pe piață și a atrage mai mulți clienți, Auchan a lansat o campanie de reciclare. Clienții care reciclează ambalaje și scanează cardul Auchan primesc vouchere valabile un an, pe care le pot folosi în magazinele Auchan. Aceasta este o diferență semnificativă față de unele magazine Lidl și Kaufland care nu oferă astfel de facilități.

Noul concept de magazine și franciza Auchan

Auchan continuă să se extindă pe piața din România prin lansarea unui nou concept de magazine, „Simply by Auchan”, și printr-un program de franciză destinat antreprenorilor din comerțul alimentar. Primul magazin în franciză s-a deschis la Popești Leordeni, județul Ilfov, pe 27 iunie 2024. Programul de franciză oferă oportunități noi pentru antreprenori și se așteaptă să crească numărul de magazine Simply by Auchan în următorul an.


Franciza Simply by Auchan debutează în România

Auchan România continuă extinderea rețelei sale multi-format și a lansat programul de franciză, oferind antreprenorilor din comerțul alimentar șansa de a opera magazine sub brandul Simply by Auchan. Primul astfel de magazin a fost inaugurat pe 27 iunie în Popești Leordeni, jud. Ilfov.

Cu peste 430 de magazine în portofoliu, Auchan România și-a diversificat ofertele, de la hipermarketuri și supermarketuri, până la magazine de ultra-proximitate și un magazin online. Noul program de franciză oferă antreprenorilor un model de afacere la cheie, susținut de suport operațional, training și acces la gama de produse și mărci proprii Auchan.

Criterii pentru a opera o franciză Simply by Auchan

Potențialii francizați trebuie să dețină un spațiu comercial cu specific alimentar, cu o suprafață de vânzare între 60-200 mp. Auchan oferă suport în regândirea imaginii și layout-ului magazinului, transformarea acestuia pentru a adăuga elemente moderne și atractive, acces la platforma de comandă a produselor și sprijin continuu în operarea magazinului.

Francizații vor beneficia și de un pachet de training ce conține informații operaționale despre activitatea sub brandul Auchan și sistemul de franciză. Antreprenorii interesați pot trimite o solicitare de parteneriat pe adresa de e-mail [email protected].

Avantajele unei francize Simply by Auchan

 • Diferențiere în piață prin gama de produse create în laboratoarele de producție Auchan
 • Acces la mărci proprii Auchan
 • Apartenența la ecosistemul mărcii Auchan, cu toate avantajele aferente
 • Colaborarea cu un brand renumit pentru calitatea serviciilor și prețurilor

Primul magazin Simply by Auchan, deschis în Popești Leordeni

Primul magazin Simply by Auchan, situat pe Drumul Fermei, nr. 59, Popești-Leordeni, a fost complet renovat și modernizat. Cu o suprafață de peste 200 mp, magazinul oferă o gamă diversificată de peste 3.000 de produse alimentare și nealimentare, inclusiv produse din brutăria și cofetăria Auchan.

Alexandra Măgureanu, proprietara magazinului, activează în comerț din 2012 și a decis să intre în programul de franciză datorită asocierii cu brandul Auchan și a avantajelor pe care le oferă acesta.

Magazinul este deschis zilnic între 6:30 și 22:00, oferind clienților servicii utile precum reciclarea ambalajelor de băuturi, plata facturilor și bancomat.


Carrefour oferă reduceri la peste 80% din sortimentele de înghețată

Dacă ai observat că prețurile la înghețată au crescut semnificativ în ultima perioadă, nu ești singurul. Înghețata s-a scumpit din cauza majorării costurilor de producție, salariilor și logisticii. Totuși, Carrefour România vine cu vești bune: oferă reduceri la peste 80% din sortimentele de înghețată, inclusiv la produsele marcă proprie.

Adi Robotă, șef produs senior la Carrefour România, a explicat că fluctuațiile prețurilor sunt inevitabile din cauza creșterii costurilor de la furnizori. Pentru a diminua impactul asupra clienților, Carrefour a implementat diverse oferte promoționale. Sortimentele de înghețată care se vând cel mai bine includ cornete, vafe, înghețată pe băț și sendvișuri. Aromele de fructe sunt tot mai populare, dar clasicii ciocolată și vanilie rămân favoriți.

Înghețata marcă proprie Carrefour, populară și accesibilă

Înghețata marcă proprie Carrefour se bucură de succes datorită raportului excelent calitate-preț. În prezent, Carrefour oferă reduceri la peste 80% din sortimentele de înghețată, inclusiv la produsele proprii, pentru a atrage și fideliza clienții. „Mărcile proprii câștigă popularitate și ne așteptăm la o creștere continuă prin diversificarea aromelor și segmentarea ofertei în funcție de preferințele consumatorilor”, afirmă Adi Robotă. Promoțiile sunt valabile pe durata unei luni întregi, oferind reduceri semnificative pentru majoritatea sortimentelor.

Noi tendințe și preferințe ale consumatorilor

În plus, Carrefour răspunde cerințelor tot mai mari pentru produse sănătoase. Retailerul plănuiește să introducă mai multe opțiuni fără gluten, lactoză, vegane și proteice. Cererea pentru înghețata artizanală și produsele cu ingrediente naturale și organice este în creștere, iar consumatorii preferă produsele fără aditivi artificiali și cu conținut redus de zahăr.

Sursa: Retail.ro