Clicky

Reduceri și oferte pentru jucarii

LEGO Harry Potter: Turnul astronomic Hogwarts 75969 la cel mai bun preț din România

Oferte Altex

Deși ar putea părea că este cam devreme pentru a ne pregăti de Crăciun, știm cu toții că timpul zboară și imediat ne trezim în decembrie, poate într-o goană după cadouri. Dacă cel mic este pasionat de LEGO și vrei un proiect la care să te implici și tu, atunci oferta de astăzi pe care am găsit-o la Altex poate fi cadoul ideal de pus sub brad și pe care îl iei din timp. Este vorba despre setul LEGO Harry Potter: Turnul Astronomic Hogwarts 75969 vândut la prețul de 319.99 lei. Este cel mai bun preț din România, după cum ne confirmă și platforma compari.ro. Are 971 de piese și este recomandat celor cu vârste peste 9 ani. Îl poți comanda de aici

LEGO

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 18-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Pregătește-te din timp de Crăciun și cumpără pachetul de jocuri distractive Disney Frozen II cu 15% extra reducere

Oferte eMAG

Deși Crăciunul este la câteva luni distanță, niciodată nu este prea devreme pentru a te pregăti cu darurile pentru cei mici. Apar iată oferte foarte atractive care merită toată atenția noastră, un exemplu fiind și extra reducerea de 15% pe care eMAG o oferă astăzi pentru jucării. Dacă fetița ta este un fan al seriei Frozen atunci poți opta pentru pachetul de jocuri distractive Disney Frozen II pentru suma de doar 119.99 lei odată cu aplicarea codului promo OfertaZilei. Poate fi comandat de aici

Frozen

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 16-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Cadou de 1 iunie: LEGO Speed Champions - Ferarri F8 Tributo 76895 cu 10% extra reducere

Oferte eMAG

Ziua de 1 Iunie se apropie cu pași repezi, iar dacă încă vă aflați în căutarea unui cadou pentru cel mic, ați putea alege astăzi setul LEGO Speed Champions - Ferarri F8 Tributo 76895 care primește o extra reducere de 10% pe eMAG folosind codul promo "copilarie" valabil doar azi pe data de 27 mai. Setul are 275 piese și este recomandat celor cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani. Un asemenea kit este menit să dezvolte gândirea, creativitatea, atenția și imaginația. Produsul poate fi cumpărat pentru doar 68 de lei folosind codul copilarie. Îl găsești aici!

lego

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 27-05-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

15% extra-reducere pentru toată gama de jucării și jocuri educative vândute de eMAG

15% discount cu codul "jucarii15"

Astăzi, eMAG are o ofertă specială pentru cei mici. 15% extra-reducere pentru toată gama de jucării și jocuri educative dacă utilizați codul "jucarii15". Vă las mai jos și o serie de produse interesante:

  • Trambulina Mappy, cu plasa de protectie, 183 cm - 749.99 LEI
  • Masinuta electrica pentru copii Mappy, cu 2 locuri - 699.99 LEI
  • Joc Monopoly - Millennials RO - 99.99 LEI

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 29-01-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Camion basculantă de jucărie în oferta eMAG la 133,28 LEI

Black Friday 2020 eMAG

Am putut vedea în această seară și un produs inedit din secțiunea jucării a retailerului. Mai exact, un camion de jucărie la prețul de 133,28 lei. Aparent, acesta a primit o reducere de 99%, prețul fiind inițial 16,882,53 lei. Desigur, acesta era comercializat de un vânzător afiliat eMAG, probabil în încercarea de a păcăli algoritmul de afișare al retailerului. Sperăm totuși să vedem vineri în oferta eMAG modele cu „motorizări mai puternice”, dacă se poate și cu aceeași reducere ca în cazul de față. Mulțumim lui Zsolt pentru pont!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 11-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Elefant are reduceri și la jucării și jocuri educative pentru copii

Black Friday 2020 pe elefant.ro

Elefant oferă o gamă variată de jucării, jocuri educative și puzzle-uri pentru copii de toate vârstele. Puteți vedea ofertele accesând elefant.ro.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 11-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.