Clicky

Reduceri și oferte pentru gadgeturi

#RushToBFro / Tenda 4G185 4G, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 7)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Postam azi pe Pagina noastră de Facebook un teaser cu câte giveaway-uri #RushToBFro vor fi azi. Practic încă puteți afla dacă întrați pe link. :) Cert e că Tenda 4G185 4G este al doilea cadou de azi pe care îl punem la bătaie aici pe BF.ro. Reluăm regulamentul și asta ca să nu fie niciun dubiu cine câștigă acest router wireless portabil 4G.

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primul comentariu la această postare câștigă cadoul pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului, prețul  și magazinul asociat prețului (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  4. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  5. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

După cum v-ați dat deja seama, Tenda 4G185 4G funcționează cu SIM și oferă hotspot acolo unde nu ai rețea WiFi dedicată. Îl vedem util în special la clar de lună, la cort, atunci când după o drumeție lungă cu rucsacul în spinare, poate mai avem timp și chef să rezolvăm câteva taskuri de serviciu pe laptop sau tableta fără conectivitate GSM. Putem oferi însă internet și colegului de drumeție care nu are semnal pe munte de la operatorul pe care l-a ales (neinspirat) :P.

Cât despre disponibilitate, Routerul costă 380 lei pe Cel.ro, iar aceștia îl și au pe stoc dacă vă interesează o astfel de achiziție.

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să dați subscribe paginii noasatre de Facebook și mai ales să vă abonați la notificările din Browser! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERILE REALE pe care le postăm aici zilnic! ;)

#RushToBFro / Tenda 4G185 4G, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 7)

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 18-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

#RushToBFro / Tenda A9 N300, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 6)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Când lucrezi mult, timpul trece repede. A trecut de ora 20, dar nu scăpați nici azi de #RushToBFro, maraton de GIVEAWAY cu ocazia Black Friday 2021!

Salutare prieteni BF.ro! :)

Azi aruncăm la bătaie un Range Extender Universal WiFi, pe nume Tenda A9 N300 și aflați la ce folosește imediat după ce recapitulăm regulamentul de participare, care s-a modificat ușor (așa cum v-am anunțat cu ocazia prezedentă).

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primul comentariu la această postare câștigă cadoul pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului, prețul  și magazinul asociat prețului (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  4. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  5. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

Revenind la Tenda A9 N300, acesta costă 59,99 lei pe eMAG și folosește la extinderea rețelei WiFi din casă, spre locuri cu semnal WiFi mai slab. Alte camere, sau de ce nu, o curte. Este util și pentru că e portabil. Îl puteți folosi într-o cameră de hotel dacă semnalul nu este unul suficient de bun. Alte detalii despre dispozitiv găsiți pe Mobilissimo, sponsorul acestui giveaway.

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să dați subscribe paginii noasatre de Facebook și mai ales să vă abonați la notificările din Browse! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERILE REALE pe care le postăm aici zilnic! ;)

#RushToBFro / Tenda A9 N300, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 6)

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 18-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Cameră de supraveghere TnB SMART Home Monitor, cu suport Google Assistant și Alexa + card de memorie cadou

Oferte ITGalaxy

În cazul în care căutați o cameră de supraveghere pentru interior, TnB SMART Home Monitor costă acum doar 119 lei la IT Galaxy și vine cu card de memorie de 64 GB cadou. Bineînțeles, este cel mai bun preț din România conform Compari.ro.

Camera de supraveghere TnB SMART Home Monitor vine cu un design simplu și minimalist. Ea măsoară doar 62 x 126 x 62 mm, cântărește 86 de grame și are microfon și speaker integrat. Filmează la calitate Full HD, are senzor de mișcare care funcționează și și noapte și poate fi controlată prin Google Assistant și Amazon Alexa. Există însă și o aplicație T'nB Smart atât pe iOS, cât și pe Android, iar camera funcționează prin WiFi 802.11 b/g/n 2.4Ghz.

Camera de supraveghere poate fi comandată de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 18-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Videoproiector ViewSonic X10-4K, LED, 4K la cea mai bună ofertă

Oferta eMAG

Dacă sunteţi în căutare de proiector video 4K şi aveţi şi bugetul aferent, atunci avem o sugestie pentru voi. E vorba despre videoproiectorul ViewSonic X10-4K, un model LED 4K cu conexiune HDMI şi cu luminozitate de 2400 de lumeni. Oferă şi suport HDR10. 

Costă 6599 lei la eMAG, un preţ mult mai mic decât la magazinele rivale, conform Compari.ro. E cu 2000 sau 4000 lei mai mic chiar. Are un design portabil şi oferă o experienţă cinematografică de oriunde din casă. Are un design uşor, mâner care va permite să transportaţi mai uşor dispozitivul. Aduce un obiectiv short throw care va permite să faceţi proiecţia şi de aproape.

Rezoluţia este de 3840 x 2160 pixeli şi aduce şi conectivitate Wi-Fi, oferind suport pentru streaming, dar şi control vocal prin Amazon Alexa şi Google Assistant. Mai mult de atât, are şi difuzoare încorporate Harman Kardon. Proiectează imagini cu diagonală de până la 120 inch. E un produs câştigător de premii iF Design, cu textură lucioasă a suprafeţei din piele şi metal.

Aici găsiţi un calculator pentru distanţă de proiecţie, iar aici găsiţi produsul.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 16-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Sistemul Wi-Fi Mesh Mercusys Halo H50G (3-pack) este disponibil în România la un preț avantajos

Oferte eMAG

Dacă aveți o locuință de dimensiuni generoase, e posibil să vă confruntați cu probleme legate de acoperirea WiFi. Recent a fost lansat primul sistem mesh Gigabit de la Mercusys, modelul Halo H50G și vine la un preț avantajos, 478 de lei la eMAG. 

Sistemul vine în variantă 3 pack, iar aceste dispozitive pot fi amplasate în diferite camere pentru a extinde semnalul WiFi. Acoperă cu succes astfel o rază de peste 500 de metri pătrați. Acesta livrează viteze de până la 1.9 Gbps și beneficiază de o nouă aplicație oficială prin care se configurează și controlează facil, folosind smartphone-ul. El vine cu tehnologii noi precum AP Steering, Band Steering și APS (Adaptive Path Selection). Astfel, poate selecta automat cea mai bună conexiune pentru dispozitivele conectate pentru ca rețeaua Wi-Fi să funcționeze la cea mai bună capacitate. Mercusys oferă și 3 ani de garanție pentru acest produs, dar și suport tehnic gratuit în limba română. 

Pentru sub 500 de lei este un sistem Mesh de luat în calcul. Mercusys Halo H50G poate fi comandat de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 11-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Încărcătorul wireless EVO 2in1 primește 10% extra-reducere

Oferte evoMAG

În oferta evoMAG am găsit astăzi un încărcător wireless inedit, servind și drept lampă de veghe. Modelul EVO costă 161 de lei dacă aplicați codul pentru extra-reducere "evo10". 

Acest dispozitiv poate alimenta smartphone-uri cu o putere de 10W. Este fabriccat din ABS și aluminiu și adoptă un design modern. Intensitatea luminii poate fi reglată facil prin apăsarea unui singur buton, iar alimentarea încărcătorului se realizează printr-un port USB-C. Pe lângă rolul de alimentator și lampă de veghe, dispozitivul poate fi transformat și în suport reglabil și portabil pentru telefon. 

Puteți achiziționa alimentatorul wireless EVO 2in1 de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 06-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Radiator electric Xiaomi Smart Space Heater S la doar 349 de lei

Oferte Vexio

Chiar dacă zilele sunt destul de călduroase în această toamnă, nopțile se lasă reci, iar achiziționarea unui radiator electric, în lipsa altei surse de căldură, devine necesară. Azi am găsit modelul Spart Space Heater S de la Xiaomi la suma de 349 de lei. E și cel mai bun preț de comercializare conform Compari.ro.

E vorba despre un calorifer electric inteligent ce măsoară 780 x 216 x 526 mm și cântărește 5.7 kilograme. El este fabricat din aluminiu, are o putere de 2200W și permite ajustarea facilă, pe 6 trepte de temperatură (18, 20, 22, 24,26, 28 grade Celsius). Vine și cu afișaj digital, însă poate fi conectat la WiFI și controlat prin intermediul smartphone-ului facil. Există protecție la supraîncălzire, are timer ce poate fi setat pentru 1, 3, 5 sau 12 ore, dar există și opțiuni ce ține temperatura constantă.

Puteți comanda radiatorul electric Xiaomi Smart Space Heater S de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 05-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Boxa Amazon Echo Show 5 cu display de 5.5 inch și apelare video, acum la sub 300 lei

Oferta QuickMobile

Evenimentul recent organizat de către Amazon ne-a adus lansarea unor produse foarte interesante, printre care și o boxă smart cu ecran uriaș de 15 inch. Dacă această diagonală este prea mare pentru tine, poți lua în calcul o variantă mai compactă, cu ecran de 5.5 inch precum este modelul Amazon Echo Show 5. Această boxă din seria Smart Display permite interacțiunea cu asistentul vocal Amazon Alexa și are ecran tactil de 5.5 inch prin care poți accesa diferite opțiuni. Poți urmări rețete video sau chiar să realizezi apeluri video, cu ajutorul camerei frontale de aici. Boxa ajunge să coste doar 299.90 lei, ba chiar mai puțin odată cu aplicarea codului promo QUICK202 care îți aduce 3% extra reducere. Acesta este cel mai bun preț local după cum confirmă și platforma compari.ro. O poți comanda de aici

BOXA

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 01-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Kit starter Philips Hue cu bridge, variator, 2 becuri, senzor mișcare și priză smart la sub 500 de lei

Oferte etbm.ro

Dacă vrei să faci primii pași în materie de casă smart, ai putea începe cu acest kit Starter Philips Hue care te include în lumea controlului inteligent. Pachetul numit Summer Bundle Starter Kit include unitatea bridge, un variator, 2 becuri E27 White, un senzor de mișcare și o priză smart Hue. Toate aceste dispozitive vă vor transforma casa într-una inteligentă și partea bună este că vei putea adăuga extra gadget-uri Philips Hue ulterior în setup. Pachetul Summer Bundle poate fi găsit în oferta celor de la etbm.ro la suma de doar 492.83 lei și poate fi comandat de aici

Hue

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 28-09-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Dispozitivul de urmărire Apple AirTag la cel mai bun preț din România (1-pack)

Oferta QuickMobile

Finalul de săptămână nu este lipsit de oferte, astfel că descoperim astăzi multe produse interesante la prețuri speciale. Un exemplu este dispozitivul de urmărire Apple AirTag care ne ajută să găsim obiectele pierdute de prin casă (și nu numai), un breloc pe care îl atașăm la rucsac, chei sau alte obiecte pe care le putem rătăci ușor. Un pachet cu un astfel de device de tracking costă acum doar 129.90 lei în oferta QuickMobile și mai avem și codul promo QUICK202 pentru o extra reducere de 3%. Este cel mai bun preț din România după cum ne confirmă și platforma compari.ro, iar comanda poate fi realizată de aici

AirTag

Mulțumim pentru pont lui Dan Paul!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 24-09-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.