Reduceri și oferte pentru cursuri

Curs de gătit cu Viorel Copolovici acum la doar 154 de lei pe udemy! Învață să gătești de la un bucătar profesionist

Învață tehnici esențiale pentru gătit de la Viorel Copolovici prin clipuri ușor de urmărit pe udemy

Gătitul este o activitate relaxantă în general, însă se poate dovedi un adevărat „coșmar” pentru mulți, mai ales pentru cei ce nu cunosc câteva tehnici esențiale pentru gătit. Din fericire, pe udemy veți găsi un curs de gătit prin care veți învăța alături de Viorel Copolovici câteva tehnici prin care să vă ușurați munca în bucătărie. Cursul costă 154.99 lei și cuprinde 17 tehnici esențiale, folosite de orice bucătar profesionist la nivel global, conform descrierii.

Cursul este bine organizat, pe capitole și este format din clipuri scurte, ușor de urmărit pe smartphone, laptop sau tabletă. Face parte din categoria „Bestseller” și are 4.4 stele din 5 ca rating, pe baza a aproximativ 3000 de recenzii. 

Apropo, Viorel Copolovici este un bucătar profesionist cu studii culinare absolvite la Institutul Culinar Le Cordon Bleu din Londra și aproximativ 15 ani de experiență gastronomică. E posibil să fi auzit de el anul trecut, atunci când a reacționat la clipul publicitar realizat de către Florin Dumitrescu pentru LIDL România (vi-l las mai jos pentru context ?). 

Cursul e disponibil aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 04-04-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene