Clicky

Reduceri și oferte pentru sanitare

Termometru Xiaomi Yostand cu infraroşu la super preţ + cadou

Oferta la QuickMobile

Atunci când am văzut acest preţ la Flash Sale-ul de la Quickmobile, mi s-a părut prea bun pentru a fi adevărat. Ei bine este real, iar termometrul cu infraroşu Xiaomi Yostand costă doar 59.9 lei. Dacă aplicaţi codul "QUICK202", preţul scade cu 3%. În plus, dacă veţi achita acest produs cu cardul bancar veţi primi un cadou gratuit la alegere în coşul de cumpărături. 

Termometrul Xiaomi poate măsura temperatura de la distanţă, atât pentru obiecte, cât şi pentru persoane. Foloseşte infraroşu şi este potrivit pentru orice grupe de vârstă, chiar şi nou născuţi. Are un display LCD, care afişează valorile găsite, dar şi o avertizare atunci când temperatura este ridicată. Necesită baterii AAA.

Îl puteţi cumpăra de aici. Set măști personalizate prin broderie, reutilizabile - Dress To Impress, pentru afaceri și companii

Oferte eMAG - Deschide România

Dacă dețineți propria afacere și aveți mai mulți angajați, probabil doriți în primul rând să-i protejați. În același timp, ați putea să vă promovați și afacerea.  Chiar dacă conduceți un restaurant, un salon sau orice alt business, masca reutilizabilă Dress To Impress este complet personalizabilă, prin broderie. Produsele se află pe eMAG și se pot achiziționa la set. Totodată, conform comentariilor, masca este de bună calitate, iar modelul este unisex. Mai jos veți găsi și o listă cu prețuri, în funcție de câte bucăți doriți:

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 01-03-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Pachetul cu 50 de măști de protecție de unică folosință încă costă 9 lei pe Lensa!

Black Friday la Lensa

Au ajuns și la noi! Vă reamintim că Lensa are o ofertă de nerefuzat - un pachet de 50 de măști de unică folosință costă doar 9 lei. Puteți comanda de aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 12-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Vegis oferă reduceri de până la 90% la peste 1500 de produse

Black Friday va avea loc în perioada 12-14 noiembrie

Vegis, comerciant autorizat de produse alimentare, BIO, suplimente și remedii va avea reduceri cu ocazia Black Friday 2020 de până la 90% în perioada 12-14 noiembrie. De asemenea, aceștia au deja în desfășurare campanii promoționale oferind și vouchere ce pot fi folosite chiar acum. Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul vegis.ro.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 09-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.