Clicky

Reduceri și oferte pentru sanitare

Detergent capsule Ariel All in One Pods, 75 de spălări, la doar 49 de lei

Oferte eMAG

La eMAG găsiți astăzi detergent în oferta zilei, sub forma a 75 de capsule la doar 49.99 lei. Asta înseamnă că o singură perniță costă 0.67 lei, iar livrarea e gratuită pentru abonații Genius.

Aceste capsule 3-în-1 de la Ariel curăță hainele impecabil, îndepărtează petele și oferă strălucire hainelor. Se pun direct în cuva mașinii de spălat, iar ele se dizolvă în procent de 100% în apă. Sunt perfecte atât pentru spălarea hainelor colorate, cât și a celor albe. Prețul este clar atractiv, Compari.ro indicând o sumă de comercializare de peste 100 de lei în cazul a 75 de astfel de pernițe. 

Pachetul Ariel All in One Pods poate fi achiziționat de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 19-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Pulsoximetru iMDK model C101A3 la doar 49.99 lei

Oferte evoMAG

E vital să cunoaștem nivelul de oxigen din sânge, dar și pulsul, mai ales în această perioadă. Deși smartwatch-urile reușesc să facă acest lucru, nu sunt tocmai accesibile. Totuși, am găsit un pulsoximetru la doar 49.99 lei. Acesta poate măsura pulsul și nivelul de oxigen din sânge rapid și precis prin recepția de raze infraroșu. Foarte important de menționat, acest model dispune de certificare medicală. Poate funcționa continuu timp de 6 ore și afișează și plestimograma și indice de perfuzie. Se dovedește a fi un dispozitiv mult mai de încredere decât brățările și ceasurile de fitness accesibile. Dacă doriți să îl achiziționați, îl găsiți chiar aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 12-04-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Set 50 de măști de protecție, 3 pliuri, 3 straturi la doar 7.5 lei

Oferte eMAG

Încă suntem nevoiți să purtăm măști de protecție pentru a ne proteja atât pe noi, cât și pe cei din jur atunci când ieșim din casă. La eMAG am găsit un set de 50 de măști de protecție pentru doar 7.5 lei. Acestea sunt de calitate, având 3 pliuri și 3 straturi, standardul de filtrare fiind PFE. Sunt fabricate din polipropilenă, se fixează cu elastice în spatele urechilor și prezintă și un fir metalic care se pliază pe forma nasului. Puteți achiziționa setul de aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 11-03-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Tensiometru Smart BPM Connect cu afișare LED sau prin aplicație Android și iOS la doar 367.84 LEI

Oferte Orange

Posibilitatea monitorizării tensiunii arteriale și a ritmului cardiac de acasă sunt foarte importante, mai ales în această perioadă. Tensiometrul Smart BPM Connect costă doar 367.84 lei astăzi la Orange și furnizează măsurători precise ale tensiunii arteriale și ale ritmului cardiac. Rezultatele și toate informațiile pot fi stocate cu ajutorul aplicației Heath Mate disponibilă gratuit pe iOS și Android. De asemenea, poate fi utilizat și fără aplicație la nevoie, acesta având afișare LED și memorând ultimele măsurători. Îl puteți comanda de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 08-03-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Termometru Xiaomi Yostand cu infraroşu la super preţ + cadou

Oferta la QuickMobile

Atunci când am văzut acest preţ la Flash Sale-ul de la Quickmobile, mi s-a părut prea bun pentru a fi adevărat. Ei bine este real, iar termometrul cu infraroşu Xiaomi Yostand costă doar 59.9 lei. Dacă aplicaţi codul "QUICK202", preţul scade cu 3%. În plus, dacă veţi achita acest produs cu cardul bancar veţi primi un cadou gratuit la alegere în coşul de cumpărături. 

Termometrul Xiaomi poate măsura temperatura de la distanţă, atât pentru obiecte, cât şi pentru persoane. Foloseşte infraroşu şi este potrivit pentru orice grupe de vârstă, chiar şi nou născuţi. Are un display LCD, care afişează valorile găsite, dar şi o avertizare atunci când temperatura este ridicată. Necesită baterii AAA.

Îl puteţi cumpăra de aici. Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 02-03-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Set măști personalizate prin broderie, reutilizabile - Dress To Impress, pentru afaceri și companii

Oferte eMAG - Deschide România

Dacă dețineți propria afacere și aveți mai mulți angajați, probabil doriți în primul rând să-i protejați. În același timp, ați putea să vă promovați și afacerea.  Chiar dacă conduceți un restaurant, un salon sau orice alt business, masca reutilizabilă Dress To Impress este complet personalizabilă, prin broderie. Produsele se află pe eMAG și se pot achiziționa la set. Totodată, conform comentariilor, masca este de bună calitate, iar modelul este unisex. Mai jos veți găsi și o listă cu prețuri, în funcție de câte bucăți doriți:

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 01-03-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Pachetul cu 50 de măști de protecție de unică folosință încă costă 9 lei pe Lensa!

Black Friday la Lensa

Au ajuns și la noi! Vă reamintim că Lensa are o ofertă de nerefuzat - un pachet de 50 de măști de unică folosință costă doar 9 lei. Puteți comanda de aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 12-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Vegis oferă reduceri de până la 90% la peste 1500 de produse

Black Friday va avea loc în perioada 12-14 noiembrie

Vegis, comerciant autorizat de produse alimentare, BIO, suplimente și remedii va avea reduceri cu ocazia Black Friday 2020 de până la 90% în perioada 12-14 noiembrie. De asemenea, aceștia au deja în desfășurare campanii promoționale oferind și vouchere ce pot fi folosite chiar acum. Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul vegis.ro.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 09-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.