Reduceri și oferte pentru servicii

Fii printre fondatorii Salt Bank, Revolutul 100% românesc; Punctele tale pot deveni acțiuni reale

Investește timpuriu în Salt Bank, un proiect BTR; Punctele de fondator îți pot aduce bani și acțiuni!

Investește timpuriu în Salt Bank, un proiect BTR; Punctele de fondator îți pot aduce bani și acțiuni!

Salt Bank, prima bancă digitală din România, se lansează cu ambiții mari; Un nou concurent pentru Revolut?

Apariția Salt Bank, sub umbrela Băncii Transilvania, marchează debutul primei bănci 100% digitale concepute în România. Achiziționarea Idea Bank a fost pasul care a permis acest salt impresionant spre digitalizare. Comparată adesea cu Revolut, Salt Bank își propune să devină un jucător de seamă pe piața fintech, având lansarea programată pentru această săptămână, mai precis joi.

Inițial, Salt Bank va fi disponibilă doar pentru persoanele fizice, cu planuri de extindere către persoanele fizice autorizate și, posibil, microcompanii. Investiția inițială în acest proiect se estimează între 80 și 100 de milioane de euro, cu o viziune clară de dezvoltare și adaptare la nevoile clienților, după cum afirmă Gabriela Nistor, directorul general al Salt Bank. Obiectivul? Atingerea unui milion de clienți în trei ani.

Investește timpuriu în Salt Bank, un proiect BTR; Punctele de fondator îți pot aduce bani și acțiuni!

Crearea unui cont Salt necesită instalarea aplicației mobile, disponibilă atât pentru utilizatorii de Android, cât și iOS, urmând linkurile oficiale Google Play și App Store. Odată înregistrat, fiecare client primește 5 puncte de fondator, echivalând cu acțiuni virtuale ale băncii, care își vor mări valoarea odată cu expansiunea bazei de clienți. Există și posibilitatea conversiei acestor puncte în numerar, în viitor, sau chiar în acțiuni reale, în cazul unei listări pe piața de capital.

Pe lângă aceste avantaje, Salt Bank promite un card virtual, opțiunea de a comanda un card fizic Master Card, soluții de economisire și asigurări de călătorie pentru familie, subliniind similaritățile și diferențele față de Revolut. Mai multe detalii vor fi disponibile post-lansare.

Pentru cei interesați să devină parte din comunitatea fondatorilor Salt, procesul poate fi inițiat prin accesarea acestui link, utilizând codul nostru promoțional: GRYES9.


Începând cu 16 ianuarie și până pe 26 martie 2024, deținătorii de carduri Mastercard de la Raiffeisen Bank au un motiv în plus să zâmbească în fiecare marți. Lansând o ofertă tentantă, banca oferă un cashback de 10% pentru plățile efectuate pe taxe, impozite și facturi de utilități, direct pe card. Această inițiativă face parte din programul special desfășurat pe platforma priceless.com/marti, subliniind angajamentul băncii de a adăuga valoare tranzacțiilor zilnice ale clienților săi.

raiffeisen

Cu un plafon generos de până la 50 de lei returnați pentru fiecare marți în care alegi să participi, Raiffeisen Bank facilitează nu doar economii, dar și o gestionare mai eficientă a finanțelor personale. Pentru a beneficia de această ofertă, pașii sunt simpli și accesibili:

 • Înscrierea cardului în pagina programului dedicat.
 • Efectuarea plăților pentru taxe, impozite și facturi de utilități în fiecare zi de marți cu cardul deja înscris.

Detaliile complete și condițiile de participare pot fi găsite accesând direct pagina campaniei. Această inițiativă subliniază dorința Raiffeisen Bank de a-și răsplăti clienții, oferindu-le nu doar beneficii financiare, dar și comoditatea de a gestiona plățile recurente într-un mod avantajos.


Poți câștiga vouchere Uber în valoare de 500 lei; Concurs special de aniversare a 9 ani de prezență în România

Vouchere de 500 lei oferite de Uber; Competiție de aniversare pentru utilizatorii activi

În luna februarie, Uber își răsplătește utilizatorii fideli cu o oportunitate deosebită. Compania anunță un concurs exclusiv, dedicat aniversării a 9 ani de activitate în România. Participanții cu cele mai multe curse efectuate prin aplicație în februarie au șansa de a câștiga un premiu atractiv.

uber

Premiul constă într-un bundle de 10 vouchere, fiecare în valoare de 50 de lei, însumând astfel 500 de lei. Aceste vouchere reprezintă o modalitate excelentă de a economisi pe parcursul călătoriilor viitoare, fie că te deplasezi în interes de serviciu sau pur și simplu explorezi orașul. Voucherele vor fi valabile 30 de zile de la data emiterii, oferind câștigătorului flexibilitatea de a le utiliza conform propriilor nevoi și planuri.

Competiția este deschisă tuturor utilizatorilor aplicației Uber, încurajând astfel utilizarea serviciului de ride-sharing pentru deplasări eficiente și confortabile. Este o ocazie perfectă pentru a transforma fiecare călătorie într-o șansă de câștig. Multă baftă tuturor participanților!


Cu PlayStation 5 ai 6 luni de Apple Music gratuit; Cum profiți de ofertă?

PS5 și Apple Music: Un Parteneriat Surprinzător pentru Amatorii de Jocuri și Muzică

Descoperă o nouă dimensiune a divertismentului cu PlayStation®5 și Apple Music. Acum, utilizatorii PS5 pot beneficia de șase luni gratuite de Apple Music, deschizând o lume plină de melodii și playlist-uri direct pe consola lor. Este o oportunitate unică pentru amatorii de jocuri și muzică să își îmbogățească experiența.

Procesul de activare este simplu: descarcă aplicația Apple Music din zona media a PS5 și urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a-ți crea un cont sau a te autentifica. Oferta este disponibilă până pe 15 noiembrie 2024, oferind acces la un catalog impresionant de peste 100 de milioane de melodii, fără întreruperi publicitare, pe toate dispozitivele tale.

Sony

O caracteristică interesantă este integrarea muzicii cu jocurile. Vrei să asculți melodiile tale preferate în timp ce joci? Cu Apple Music pe PS5, poți schimba coloana sonoră a jocului cu playlist-ul tău personal. Fie că pornești Apple Music înainte de a începe jocul sau folosești butonul PS de pe controlerul DualSense® în timpul jocului, vei avea acces rapid la muzica dorită.

Pentru instrucțiuni complete și pentru a profita de această ofertă exclusivă, apasă pe butonul de aici. Nu rata șansa de a îmbina două dintre cele mai mari plăceri - jocurile video și muzica - într-o experiență imersivă și personalizată.


În afara magazinelor mari, fenomenul Black Friday se extinde și la operatorii de servicii, cum ar fi DIGI. Aici, Black Friday vine cu o ofertă de 50% reducere pentru primele 12 luni la toate abonamentele DIGI, disponibilă atât online, cât și în magazinele fizice.

Black Friday DIGI

Reducerea de 50% este valabilă timp de un an pentru orice abonament nou sau transfer de serviciu. De exemplu, abonamentul Optim 2 scade de la 2 euro la 1 euro pe lună, iar abonamentul Nelimitat de la 5 euro la 2.5 euro. Planul Optim 3 este redus de la 3 euro la 1.5 euro lunar. Clienții pot achiziționa și telefoane pe plan de rate, cu livrare directă la domiciliu sau prin colectare de la Easybox-ul cel mai apropiat.

Iată câteva exemple de telefoane disponibile:

Există de asemenea reduceri la abonamentele de internet: 50% reducere timp de un an, astfel încât oferta pentru Fiberlink 500 este acum de 15 lei, în timp ce Fiberlink 1000 este redus la 20 de lei lunar.

Și abonamentele de televiziune primesc reduceri:

Și extraopțiunile TV vin cu prețuri reduse:

 • HBO: 6.5 lei lunar în loc de 13 lei
 • MAXPACK: 7.5 lei lunar în loc de 15 lei
 • 4K: 2.5 lei lunar în loc de 5 lei
 • FILM NOW: 1.5 lei lunar în loc de 3 lei
 • Balcan Music TV: 0.65 lei lunar în loc de 1.3 lei
 • Adult: 0.5 lei lunar în loc de 1 leu

Abonamentul YOXO la doar 9 lei devine realitate! Ce primești?

De astăzi ai abonament YOXO pentru doar 9 lei pe lună

Veștile bune vin la început de săptămână, iar așa cum spune și titlul postării de față, de astăzi YOXO îți oferă un abonament de doar 9 lei pe lună. Vei primi 10 GB internet 4G+ și minute/sms-uri nelimitate național. Abonamentul este 100% digital și nu are perioadă contractuală, astfel că îl poți modifica sau închide oricând dorești.

Cei care aveau deja un abonament YOXO vor primi 60 GB pentru 19 lei, iar cei care plătesc 39 lei se bucură de 160 GB net 5G, roaming activ, minute și SMS-uri naționale și în roaming SEE. Apar și noi extraopțiuni, astfel că pentru 12 lei extra plățiti ai 60 GB net, iar 32 lei plătiți extra îți aduc 160 GB internet cu roaming SEE.

Te abonezi de aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 19-06-2023. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


În perioada 8 - 14 mai te bucuri de oferte speciale la DIGI, oferte de sărbătoare după cum le numește operatorul. Vorbim despre campania intitulată DIGI Days care așa cum spune și titlul postării de față, aduce 50% reducere în primele 6 luni pentru abonații existenți care decid să contracteze un serviciu nou, să se porteze din ală rețea, să facă upgrade sau să aleagă o extraopțiune nou.

digi

 

Ai 50% reducere la orice abonament nou sau la upgrade-ul unui abonament existent, iar cel mai bun exemplu este cel de net. Dacă ai Fiberlink 500 și faci upgrade la Fiberlink 1000, vei plăti în primele 6 luni doar 20 de lei pe lună. Oferte cu 50% reducere sunt și la mobil, televiziune. 

Mai multe detalii ai aici

Îi mulțumim lui TZACANEL pentru acest pont.


În perioada sărbătorilor de Paște era de așteptat ca și numărul campaniilor promo să crească, iar așa se și întâmplă. Astăzi aflăm detalii despre oferta celor de la DIGI, adresată celor care vor să se porteze din altă rețea. Așa cum spune și titlul postării de față, dacă alegi să te portezi în această perioadă, vei avea 8 luni cu 50% reducere la abonamentul mobil ales.

DIGI

Un exemplu este abonamentul Nelimitat care costă 5 euro/lună cu TVA inclus și care include net și minute nelimitate. Dacă îl vei alege prin portare în rețeaua Digi, atunci în această perioadă de 8 luni plătești doar 2.5 euro pe abonament. Campania este organizată în intervalul 3 - 17 aprilie, iar clienții pot opta și pentru eSIM sau achiziția de telefoane în rate, cu avans zero. 

Mai multe detalii aici


Cardul tău Raiffeisen Mastercard îți aduce 10% cashback la taxele și impozitele plătite până pe 31 martie

Ai 10% cashback la taxele și impozitele plătite până pe 31 martie cu cardul tău Raiffeisen Mastercard

Uneori veștile bune circulă mai greu, dar reușim să le aflăm totuși în timp util. Este și cazul celei mai noi campanii organizate de Raiffeisen, în perioada 24 martie - 31 martie 2023. Dacă în acest interval vei folosi cardul tău Mastercard de la Raiffeisen pentru a plăti taxe și impozite online, atunci ai cashback de 10% în limita a 50 de lei direct pe cardul tău. Oferta este tentantă, pentru că oricum vei plăti aceste dări către stat, astfel că nu ai de ce să nu profiți, dacă ai desigur card Mastercard Raiffeisen.

Poți consulta regulamentul de aici! 

raiffeisen


Începând de astăzi avem o nouă campanie la cartela Vodafone, astfel că în această perioadă orice reîncărcare a cartelei tale Vodafone prepay cu minim 6 euro, vei avea suma plătită oferită drept bonus în contul tău My Vodafone. Este o ofertă de tip Cashback, iar în cazul în care reîncarci direct din aplicația MyVodafone, atunci suma ți se dublează (Ai reîncărcat cu 6 euro, primești 12 euro în aplicație).

vodafone

Întrebarea e ce faci cu aceste sume primite în contul tău. Banii cu pricina se transformă în vouchere pe care le folosești în magazinul Cartela Shop, acolo unde găsești telefoane, gadget-uri, electronice, electrocasnice mici, dispozitive conectate pentru locuință, aspiratoare robot, ba chiar și ceasuri, televizoare și articole promoționale.

vodafone

La acumularea a minimum 10 euro poți solicita emiterea de voucher în aplicație, fiecare voucher având o valoare predefinită de 10, 20, 30, 40 sau 50 euro. Poți emite mai multe voucher, doar că valoarea lor nu se cumulează. Au 30 zile valabilitate și se utilizează doar în magazinul Cartela Shop. Îți poți lua un powerbank de 10000 euro folosind voucher-ul de 10 euro, astfel că plătești practic 0 euro pe baterie.

Iată și alte produse asupra cărora poți aplica aceste vouchere:

 • Umbrelă Vodafone - 10 euro
 • Powerbank Vodafone 10000 mAh - 10 euro
 • Rucsac Vodafone 23L - 10 euro
 • Xbox Series S 512 GB - 334.79 euro
 • Televizor LG 50 inch - 478.8 euro
 • Apple Watch SE2 40 inch LTE - 341.99 euro
 • Huawei Nova 10 SE 128 GB - 360 euro
 • Honor 70 128 GB - 496.8 euro
 • Redmi Note 11 46 GB - 205.2 euro

Mai multe detalii ai aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 16-02-2023. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.