Reduceri și oferte pentru servicii

Poți câștiga până la 300 lei GARANTAT cu Raiffeisen Bank! Iată ce trebuie să faci

Înscrie-te la Raiffeisen Bank și primește până la 300 lei garantat

Raiffeisen Bank îți oferă posibilitatea să câștigi până la 300 lei garantat în cont și ZERO costuri pe viață dacă alegi cardul galben. Perioada campaniei este între 3 iunie și 31 august 2024, iar aceasta este deschisă pentru toți cei care își deschid un cont curent în perioada menționată.

raiffeisen

Premiile campaniei

 • 100 lei net garantat pentru fiecare lună în care se efectuează 3 tranzacții cu cardul nou, până la 300 lei pentru 3 luni consecutive
 • Valoarea totală a premiilor poate ajunge la 11.250.000 de lei

Condiții de participare

 1. Să nu fi fost client Raiffeisen Bank înainte de 3 iunie 2024 și să nu fi deținut nici un produs al băncii cu 6 luni înainte de această dată
 2. Să ai peste 18 ani la data deschiderii contului și să fii cetățean român domiciliat în România
 3. Să devii client Raiffeisen Bank în perioada campaniei, prin deschiderea unui pachet de cont curent cu card de debit atașat
 4. Să efectuezi 3 tranzacții cu noul card pe lună la comercianți (fizic sau online), indiferent de valoare, timp de 3 luni consecutive

Monitorizarea tranzacțiilor

 • Clienții care deschid cont în iunie 2024: monitorizarea tranzacțiilor se face între 1 iunie și 31 august 2024
 • Clienții care deschid cont în iulie 2024: monitorizarea tranzacțiilor se face între 1 iulie și 30 septembrie 2024
 • Clienții care deschid cont în august 2024: monitorizarea tranzacțiilor se face între 1 august și 31 octombrie 2024

Bonusul se va acorda lunar, începând cu luna deschiderii contului, iar câștigătorii vor primi premiile în contul curent deschis la Raiffeisen Bank. Consultă regulamentul complet aici pentru mai multe detalii și condiții.


Experiență unică: Uber și Heineken te duc la finala UEFA Champions League

Finala UEFA Champions League cu Uber și Heineken; Călătorii gratuite și cadouri speciale!

Uber și Heineken îți oferă o ocazie unică de a te bucura de finala UEFA Champions League! Sâmbătă, 1 iunie, între orele 20:30 și 22:30, Uber te va duce să vezi meciul cu mașini premium... gratuit!

UBER

Detalii

 • Când: Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 20:30 până la 22:30
 • Unde: București (nu include suburbii)
 • Destinații disponibile: Beraria H, Trickshot Promenada, Urban House

Cum funcționează?

În aplicația Uber vei găsi un produs temporar, fără cost, numit Champions Cruise. Pentru a vedea acest produs, trebuie să alegi una dintre următoarele trei destinații: Beraria H, Trickshot Promenada sau Urban House. Poți comanda cursa din orice parte a Bucureștiului, dar nu și din suburbii.

Mașina care te va prelua va avea un design special, iar la finalul călătoriei, poți primi un cadou surpriză de la Heineken. Uber îți dorește o experiență de 5 stele! Nu uita să-ți evaluezi călătoria 🌟 Aici găsești termenii și condițiile.


Raiffeisen Bank împreună cu Mastercard oferă o oportunitate atrăgătoare pentru clienții săi, prin programul "Martea Mastercard". În fiecare zi de marți, începând cu 2 aprilie și până pe 25 iunie 2024, clienții care plătesc cu cardul Mastercard în supermarketuri sau magazine alimentare, vor beneficia de un cashback de 10% pentru cumpărături.

Campania este destinată posesorilor de carduri Mastercard emise de Raiffeisen Bank, care sunt înscrise în programul disponibil pe platforma priceless.com/marti. Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să efectuezi cumpărături de minim 100 lei la orice supermarket sau magazin alimentar, plătind fie online, fie la POS cu cardul tău înscris în program.

Raiffeisen Bank

Suma maximă pe care o poți primi înapoi este de 15 lei per tranzacție, astfel încât să poți economisi în fiecare săptămână la achizițiile tale esențiale. Detaliile complete ale campaniei pot fi consultate accesând site-ul priceless.com/marti, unde clienții pot învăța cum să își înscrie cardul și să înceapă să acumuleze economii săptămânale.

Nota: Acesta este un mod excelent de a economisi bani pe cumpărături de rutină, beneficiind în același timp de conveniența și siguranța plăților cu cardul Mastercard.


Fii printre fondatorii Salt Bank, Revolutul 100% românesc; Punctele tale pot deveni acțiuni reale

Investește timpuriu în Salt Bank, un proiect BTR; Punctele de fondator îți pot aduce bani și acțiuni!

Investește timpuriu în Salt Bank, un proiect BTR; Punctele de fondator îți pot aduce bani și acțiuni!

Salt Bank, prima bancă digitală din România, se lansează cu ambiții mari; Un nou concurent pentru Revolut?

Apariția Salt Bank, sub umbrela Băncii Transilvania, marchează debutul primei bănci 100% digitale concepute în România. Achiziționarea Idea Bank a fost pasul care a permis acest salt impresionant spre digitalizare. Comparată adesea cu Revolut, Salt Bank își propune să devină un jucător de seamă pe piața fintech, având lansarea programată pentru această săptămână, mai precis joi.

Inițial, Salt Bank va fi disponibilă doar pentru persoanele fizice, cu planuri de extindere către persoanele fizice autorizate și, posibil, microcompanii. Investiția inițială în acest proiect se estimează între 80 și 100 de milioane de euro, cu o viziune clară de dezvoltare și adaptare la nevoile clienților, după cum afirmă Gabriela Nistor, directorul general al Salt Bank. Obiectivul? Atingerea unui milion de clienți în trei ani.

Investește timpuriu în Salt Bank, un proiect BTR; Punctele de fondator îți pot aduce bani și acțiuni!

Crearea unui cont Salt necesită instalarea aplicației mobile, disponibilă atât pentru utilizatorii de Android, cât și iOS, urmând linkurile oficiale Google Play și App Store. Odată înregistrat, fiecare client primește 5 puncte de fondator, echivalând cu acțiuni virtuale ale băncii, care își vor mări valoarea odată cu expansiunea bazei de clienți. Există și posibilitatea conversiei acestor puncte în numerar, în viitor, sau chiar în acțiuni reale, în cazul unei listări pe piața de capital.

Pe lângă aceste avantaje, Salt Bank promite un card virtual, opțiunea de a comanda un card fizic Master Card, soluții de economisire și asigurări de călătorie pentru familie, subliniind similaritățile și diferențele față de Revolut. Mai multe detalii vor fi disponibile post-lansare.

Pentru cei interesați să devină parte din comunitatea fondatorilor Salt, procesul poate fi inițiat prin accesarea acestui link, utilizând codul nostru promoțional: GRYES9.


Începând cu 16 ianuarie și până pe 26 martie 2024, deținătorii de carduri Mastercard de la Raiffeisen Bank au un motiv în plus să zâmbească în fiecare marți. Lansând o ofertă tentantă, banca oferă un cashback de 10% pentru plățile efectuate pe taxe, impozite și facturi de utilități, direct pe card. Această inițiativă face parte din programul special desfășurat pe platforma priceless.com/marti, subliniind angajamentul băncii de a adăuga valoare tranzacțiilor zilnice ale clienților săi.

raiffeisen

Cu un plafon generos de până la 50 de lei returnați pentru fiecare marți în care alegi să participi, Raiffeisen Bank facilitează nu doar economii, dar și o gestionare mai eficientă a finanțelor personale. Pentru a beneficia de această ofertă, pașii sunt simpli și accesibili:

 • Înscrierea cardului în pagina programului dedicat.
 • Efectuarea plăților pentru taxe, impozite și facturi de utilități în fiecare zi de marți cu cardul deja înscris.

Detaliile complete și condițiile de participare pot fi găsite accesând direct pagina campaniei. Această inițiativă subliniază dorința Raiffeisen Bank de a-și răsplăti clienții, oferindu-le nu doar beneficii financiare, dar și comoditatea de a gestiona plățile recurente într-un mod avantajos.


Poți câștiga vouchere Uber în valoare de 500 lei; Concurs special de aniversare a 9 ani de prezență în România

Vouchere de 500 lei oferite de Uber; Competiție de aniversare pentru utilizatorii activi

În luna februarie, Uber își răsplătește utilizatorii fideli cu o oportunitate deosebită. Compania anunță un concurs exclusiv, dedicat aniversării a 9 ani de activitate în România. Participanții cu cele mai multe curse efectuate prin aplicație în februarie au șansa de a câștiga un premiu atractiv.

uber

Premiul constă într-un bundle de 10 vouchere, fiecare în valoare de 50 de lei, însumând astfel 500 de lei. Aceste vouchere reprezintă o modalitate excelentă de a economisi pe parcursul călătoriilor viitoare, fie că te deplasezi în interes de serviciu sau pur și simplu explorezi orașul. Voucherele vor fi valabile 30 de zile de la data emiterii, oferind câștigătorului flexibilitatea de a le utiliza conform propriilor nevoi și planuri.

Competiția este deschisă tuturor utilizatorilor aplicației Uber, încurajând astfel utilizarea serviciului de ride-sharing pentru deplasări eficiente și confortabile. Este o ocazie perfectă pentru a transforma fiecare călătorie într-o șansă de câștig. Multă baftă tuturor participanților!


Cu PlayStation 5 ai 6 luni de Apple Music gratuit; Cum profiți de ofertă?

PS5 și Apple Music: Un Parteneriat Surprinzător pentru Amatorii de Jocuri și Muzică

Descoperă o nouă dimensiune a divertismentului cu PlayStation®5 și Apple Music. Acum, utilizatorii PS5 pot beneficia de șase luni gratuite de Apple Music, deschizând o lume plină de melodii și playlist-uri direct pe consola lor. Este o oportunitate unică pentru amatorii de jocuri și muzică să își îmbogățească experiența.

Procesul de activare este simplu: descarcă aplicația Apple Music din zona media a PS5 și urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a-ți crea un cont sau a te autentifica. Oferta este disponibilă până pe 15 noiembrie 2024, oferind acces la un catalog impresionant de peste 100 de milioane de melodii, fără întreruperi publicitare, pe toate dispozitivele tale.

Sony

O caracteristică interesantă este integrarea muzicii cu jocurile. Vrei să asculți melodiile tale preferate în timp ce joci? Cu Apple Music pe PS5, poți schimba coloana sonoră a jocului cu playlist-ul tău personal. Fie că pornești Apple Music înainte de a începe jocul sau folosești butonul PS de pe controlerul DualSense® în timpul jocului, vei avea acces rapid la muzica dorită.

Pentru instrucțiuni complete și pentru a profita de această ofertă exclusivă, apasă pe butonul de aici. Nu rata șansa de a îmbina două dintre cele mai mari plăceri - jocurile video și muzica - într-o experiență imersivă și personalizată.


În afara magazinelor mari, fenomenul Black Friday se extinde și la operatorii de servicii, cum ar fi DIGI. Aici, Black Friday vine cu o ofertă de 50% reducere pentru primele 12 luni la toate abonamentele DIGI, disponibilă atât online, cât și în magazinele fizice.

Black Friday DIGI

Reducerea de 50% este valabilă timp de un an pentru orice abonament nou sau transfer de serviciu. De exemplu, abonamentul Optim 2 scade de la 2 euro la 1 euro pe lună, iar abonamentul Nelimitat de la 5 euro la 2.5 euro. Planul Optim 3 este redus de la 3 euro la 1.5 euro lunar. Clienții pot achiziționa și telefoane pe plan de rate, cu livrare directă la domiciliu sau prin colectare de la Easybox-ul cel mai apropiat.

Iată câteva exemple de telefoane disponibile:

Există de asemenea reduceri la abonamentele de internet: 50% reducere timp de un an, astfel încât oferta pentru Fiberlink 500 este acum de 15 lei, în timp ce Fiberlink 1000 este redus la 20 de lei lunar.

Și abonamentele de televiziune primesc reduceri:

Și extraopțiunile TV vin cu prețuri reduse:

 • HBO: 6.5 lei lunar în loc de 13 lei
 • MAXPACK: 7.5 lei lunar în loc de 15 lei
 • 4K: 2.5 lei lunar în loc de 5 lei
 • FILM NOW: 1.5 lei lunar în loc de 3 lei
 • Balcan Music TV: 0.65 lei lunar în loc de 1.3 lei
 • Adult: 0.5 lei lunar în loc de 1 leu

Abonamentul YOXO la doar 9 lei devine realitate! Ce primești?

De astăzi ai abonament YOXO pentru doar 9 lei pe lună

Veștile bune vin la început de săptămână, iar așa cum spune și titlul postării de față, de astăzi YOXO îți oferă un abonament de doar 9 lei pe lună. Vei primi 10 GB internet 4G+ și minute/sms-uri nelimitate național. Abonamentul este 100% digital și nu are perioadă contractuală, astfel că îl poți modifica sau închide oricând dorești.

Cei care aveau deja un abonament YOXO vor primi 60 GB pentru 19 lei, iar cei care plătesc 39 lei se bucură de 160 GB net 5G, roaming activ, minute și SMS-uri naționale și în roaming SEE. Apar și noi extraopțiuni, astfel că pentru 12 lei extra plățiti ai 60 GB net, iar 32 lei plătiți extra îți aduc 160 GB internet cu roaming SEE.

Te abonezi de aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 19-06-2023. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


În perioada 8 - 14 mai te bucuri de oferte speciale la DIGI, oferte de sărbătoare după cum le numește operatorul. Vorbim despre campania intitulată DIGI Days care așa cum spune și titlul postării de față, aduce 50% reducere în primele 6 luni pentru abonații existenți care decid să contracteze un serviciu nou, să se porteze din ală rețea, să facă upgrade sau să aleagă o extraopțiune nou.

digi

 

Ai 50% reducere la orice abonament nou sau la upgrade-ul unui abonament existent, iar cel mai bun exemplu este cel de net. Dacă ai Fiberlink 500 și faci upgrade la Fiberlink 1000, vei plăti în primele 6 luni doar 20 de lei pe lună. Oferte cu 50% reducere sunt și la mobil, televiziune. 

Mai multe detalii ai aici

Îi mulțumim lui TZACANEL pentru acest pont.