Clicky

Reduceri și oferte pentru servicii

20% reducere la abonamentul Orange Smart 15 cu internet nelimitat și 600 minute internaționale, plătești doar 12 euro/lună

Oferte Orange

Cei de la Orange ne-au obișnuit ca în fiecare vară să vină cu o campanie specială de reduceri în care telefoanele primesc discount-uri în funcție de temperatura de afară. Astfel, cu cât mai multe grade afișează termometrul cu atât cresc și reducerile. Ofertele sunt disponibile aici și pe lângă telefoane, Orange oferă și 20% reducere la încheierea unui nou abonament sau prelungirea actualului contract pe 24 luni, fără să îți cumperi un telefon alături. Astfel, poți profita și contracta abonamentul Smart 15 care aduce internet nelimitat, 8.4 GB internet în Roaming SEE, minute și mesaje naționale nelimitate și 600 minute internaționale. De la 15 euro prețul scade la doar 12 euro și dacă abonamentul te tentează, îl poți comanda de aici

Orange

 

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 02-07-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Spotify Premium gratuit pe 3 luni dacă te abonezi acum

Ofertă Spotify

În căutarea eternă de oferte atractive pentru voi am dat peste ceva atipic. Nu e ceva legat de un retailer, magazin, operator, ci de unul dintre cei mai celebri provideri de servicii de streaming muzical. E vorba despre Spotify, care îţi oferă 3 luni de abonament gratuit Spotify Premium.

Condiţia e următoarea: să te abonezi până pe 22 iunie 2021. Spotify oferă 3 tipuri de abonamente: 

 • Individual: 4.99 euro pe lună
 • Duo: 6.49 euro pe lună
 • Familie: 7.99 euro pe lună

Poţi asculta muzica de oriunde, redai piesele de oriunde, chiar şi offline şi ai şi podcasturi. Practic cine îşi face abonament acum plăteşte de abia în septembrie. Detalii aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 14-06-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Abonează-te acum la TIDAL HiFi și plătești DOAR 4 lei pentru 2 luni de muzică la calitate superioară

Dacă ați tot amânat contractarea unui serviciu de streaming audio, astăzi aveți ocazia de a vă abona la TIDAL și beneficia de o super ofertă. În cazul în care ai nevoie de un reminder, TIDAL este un serviciu global de streaming audio lansat în 2014 și activ la ora actuală în 61 țări. Revenind la ofertă, fie că alegi TIDAL Premium, fie varianta HiFi vei plăti DOAR 4 lei pentru o perioadă de 2 luni, timp în care te bucuri de muzică la calitate superioară.

TIDAL

În cazul abonamentului HiFi primești sunet la calitate superioară 1411 KBPS, calitate audio Master (2304-9216 KBPS), suport Dolby Atmos, dar și suport pentru tehnologia Sony 360 Reality Audio. Același plan tarifar aduce și o experiență fără reclame, streaming offline cu număr nelimitat de skip-uri, playlist-uri atent selecționate și clipuri video exclusive, livestream-uri și evenimente. Oferta se aplică doar abonaților noi iar după cele două luni în care vei plăti doar 4 lei, prețul abonamentului Premium va fi de 19.99 lei, iar cel asociat abonamentului HiFi de 39.99 lei. Oferta o găsești aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 14-06-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Ofertă limitată Orange Love, internet + TV și abonament Netflix

Oferte Orange

Orange are super oferte astăzi la Pachetele Love, exclusiv online. Pachetele Orange Love aduc pe o singură factură toate serviciile de care ai nevoie (voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu). Cele mai bune oferte sunt disponibile pentru abonații Orange, însă există beneficii și pentru clienții noi. Puteți vedea toate ofertele aici, iar mai jos le vom detalia. De menționat că prețurile promoționale pentru abonamentele Orange Love sunt valabile în primele 12 luni

Clienți Orange

 • Pachet fibră 500 + TV Explore + 6 luni Netflix: 2 euro/lună (redus de la 8 euro/lună)
 • Pachet fibră 1000 + TV Explore + 6 luni Netflix: 5 euro/lună (redus de la 5 euro/lună)
 • Pachet fibră 1000 + TV Global + 6 luni Netflix: 8 euro/lună (redus de la 10 euro/lună)
 • Pachet fibră 1000: 5 euro/lună (redus de la 6 euro/lună)

Clienți noi

 • Pachet fibră 500 + TV Explore + 6 luni Netflix + abonament Fun 8: 8 euro/lună (redus de la 16 euro/lună)
 • Pachet fibră 1000 + TV Explore + 6 luni Netflix + abonament Fun 8: 11 euro/lună (redus de la 17 euro/lună)
 • Pachet fibră 1000 + TV Global + 6 luni Netflix: 10 euro/lună (redus de la 12 euro/lună)

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 11-04-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Cyber Monday la Themesberg - 50% reducere pentru temele Bootstrap

Cyber Monday 2020 Themesberg

Themesberg a dat startul campaniei Cyber Monday! Timp de 7 zile, startup-ul românesc vă pune la dispoziție temele sale pentru site-uri web la prețuri cu 50% mai mici pentru fiecare temă în parte. În plus, primiți suport tehnic timp de 6 luni.  Vă reamintim că și site-ul nostru a fost construit de Themesberg și finalizat în doar 7 zile.

Dacă vă doriți un site cu design atrăgător, modern și minimalist, puteți verifica întreaga ofertă aici.

 • Pixel Pro UI Kit - $44 / $89
 • Volt Pro Bootstrap 5 Dashboard - $29 / $59
 • Rocket - SaaS and Dashboard - $34 / $69
 • Spaces - Listing and Map - $39 / $79
 • Leo - Creative Agency - $24 / $49
 • Neumorphism UI PRO - $34 / $69
 • Leaf - Non Profit Environmental - $29 / $59

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 30-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

90% discount pentru toate interfețele Bootstrap, React, Vue.Js, Angular și Laravel de la Creative Tim

Black Friday 2020 Creative Tim

Creative Tim a dat startul campaniei de Black Friday 2020. Aveți la dispoziție mai puțin de 3 zile să profitați de reducerile de până la 90% de pe site-ul startup-ului românesc. Acolo veți regăsi zeci de kituri UI deja concepute pentru Bootstrap, React, Vue.Js, Angular și Laravel.

Astfel, pe lângă faptul că primiți toate componentele grafice necesare pentru crearea site-ului perfect, vă oferă și posibilitatea de a lucra pe o platformă cunoscută. Peste un milion de dezvoltatori și companii internaționale folosesc în prezent soluțiile furnizate de companie.

Puteți verifica toate produsele din oferta Creative Tim chiar aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 25-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Themesberg oferă până la 90% discount pentru interfețe web premium

Black Friday 2020 a început la Themesberg

Timp de 5 zile, startup-ul românesc Themesberg vă pune la dispoziție interfețele sale premium pentru site-uri web la prețuri cu până la 96% mai mici. Compania este una apreciată la nivel internațional, cu peste 6.500 de dezvoltatori care au implementat și folosesc deja soluțiile sale grafice. Chiar și site-ul nostru a fost construit de Themesberg, fiind finalizat în doar 7 zile, având la bază una dintre temele aflate în pachetul de $79. Astfel, dacă vă doriți un site web cu design modern și catchy, puteți vizualiza oferta lor chiar aici.

 • Freelancer - $79 (redus de la $473)
 • Company - $99 (redus de la $1233)
 • Enterprise - $149 (redus de la $3193)

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 23-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Garantie extinsa la Quickmobile pe 3 si 4 ani

Black Friday Quickmobile 2020

Garantie extinsa Quickmobile 3 ani: 74 lei in loc de 149 lei
Garantie extinsa Quickobile 4 ani: 99 lei in loc de 199 lei

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 13-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

La Orange ne putem bucura de reduceri toată luna

Black Friday toată luna la Orange

Orange are reduceri toată luna la abonamente, telefoane, accesorii, dar și alte produse. Puteți verifica site-ul lor pentru mai multe detalii.

 • Abonamentul Fun 8 costă acum 6.4 euro/lună (de la 8 €/lună)
 • Abonamentul Fun 10 costă acum 8 euro/lună (de la 10€ / lună)
 • Abonamentul Fun 12 costă 9.6 euro/lună (de la 12€/ lună)

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 13-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Digi oferă 50% reducere timp de 12 luni la abonamente atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți

Black Friday la Digi

Digi organizează campania de Black Friday 2020 în perioada 12-15 noiembrie. De mâine, orice serviciu nou sau extraopțiune aleasă va beneficia de 50% reducere timp de 12 luni consecutive. Oferta este valabilă exclusiv online, atât pe site-ul digi.ro, cât și în aplicația mobilă DigiRomânia.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 11-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.