Reduceri și oferte pentru credite

Acum poți cheltui mai mult pe eMAG cu MyWallet; Bugetul sare la 10.000 de lei și rate fără bătăi de cap

Bani mai mulți în MyWallet pe eMAG; Sparge limita cu 10.000 de lei pentru cumpărăturile tale

eMAG

Dacă te-ai gândit vreodată că ar fi mișto să ai mai mult spațiu de manevră când vine vorba de shopping-ul online, eMAG vine cu o veste care probabil o să-ți placă. Serviciul My Wallet, care până acum îți dădea o mână de ajutor cu până la 4.000 de lei, tocmai a primit un upgrade serios. De azi, te poți baza pe un buget de până la 10.000 de lei pentru cumpărăturile tale. Cum sună asta?

Știrea a apărut prima dată pe Grupul Mobilissimo de Facebook, așa că mulțumim lui Vlad pentru că a ținut ochii deschiși. Acum, dacă ai pus ochii pe ceva mai scump, gen un laptop nou sau poate ultimul model de telefon, MyWallet îți vine în ajutor cu mai multe opțiuni de plată:

  • Rate fără dobândă, 4 la număr
  • Plătești peste 30 de zile, fără niciun fel de dobândă
  • Sau alegi 12 rate, dar aici intră în joc o dobândă anuală de 27.99%

Am făcut un mic test să vedem cum stă treaba, luând ca exemplu un iPhone 15 Pro Max de 6.599 lei. Până acum, cu un plafon de 4.000 lei, nici nu se punea problema să-l iei în rate. Dar cu noua limită de buget, poți să-l iei acasă și să plătești pe îndelete, deși trebuie să ții cont de dobânda aia de 27.99%.

Bani mai mulți în MyWallet pe eMAG; sparge limita cu 10.000 de lei pentru cumpărăturile tale

Deși dobânda nu e cea mai prietenoasă, eMAG a avut perioade când a redus-o la 1% pentru a face serviciul și mai atractiv. Deci, merită să stai cu ochii pe oferte. În esență, My Wallet e gândit să-ți ușureze viața când vine vorba de plăți online, oferindu-ți libertatea să alegi cum vrei să plătești pentru „Plătește în 30 de zile”, „Plătește în 4 rate” sau „Plătește în 12 rate”. Dacă vrei să știi mai multe, aruncă o privire pe site-ul eMAG.


Salt Bank, debutul primei bănci digitale 100% românești; Ce aduce nou pe piață?

Debut în lumea financiară românească; Salt Bank, banca digitală creată în România, promite inovație

Salt Bank, debutul primei bănci digitale 100% românești; Ce aduce nou pe piață?

Ieri, 4 aprilie 2024, piața financiară din România a fost martora lansării Salt Bank, prima bancă 100% digitală și 100% concepută pe meleaguri românești. O investiție impresionantă, între 80 și 100 de milioane de euro, a fost alocată pentru dezvoltarea și implementarea acestei bănci, care își propune să redefinească normele în materie de banking digital în țară.

Cine este Salt Bank? Salt Bank se prezintă ca fiind răspunsul local la nevoia de servicii bancare digitale, similare cu cele oferite de Revolut, dar cu un accent pe particularitățile pieței din România. Inițial, serviciile sunt disponibile pentru persoane fizice autorizate, cu planuri de extindere către microîntreprinderi. Potrivit declarațiilor Gabrielei Nistor, CEO-ul Salt Bank, banca a fost construită de la zero într-un an, marcând un pas important în tehnologie și banking-ul digital autohton.

Oferta specială de lansare include recompensarea noilor clienți cu 5 puncte de fondator, echivalând cu acțiuni virtuale ale băncii, ce vor crește în valoare odată cu expansiunea bazei de clienți. Aceste puncte pot fi ulterior convertite în numerar sau chiar în acțiuni reale ale Salt Bank. Pentru a deveni fondator și a beneficia de această ofertă, puteți începe procesul de înregistrare de aici, folosind codul nostru promoțional GRYES9.


Oferte de Black Friday la ING: Credite ipotecare cu 3000 lei cadou, tombolă, 100 lei cadou la primele ING Credit Card

ING are oferte de Black Friday în această perioadă! ING Ipotecar, Card Complet, Credit Card

Suprinzător, au oferte de Black Friday și cei de la ING. Au mai rămas doar 3 campanii ce pot fi rezervate, ofertele ING Personal fiind epuizate. Totuși, ai 3 opțiuni pe care le poți alege:

  • ING Ipotecar - 3.000 lei cadou, doar pentru primele 50 de credite ipotecare
  • ING Card Complet - 200 de premii a 100 de lei fiecare, prin tragere la sorți
  • ING Credit Card - 100 lei cadou la primele 100 ING Credit Card

Poți afla mai multe detalii și să rezervi oferte de aici!

Îi mulțumim lui Robinson-Constantin Chera pentru acest pont.

Galerie


Autor: Mihai Arsene

Banca Transilvania a pornit Wishlist Fest, cu reduceri la oferte bancare

Credite şi carduri Star la Banca Transilvania cu dobânzi fixe şi comisioane reduse

În 2020 Banca Transilvania a organizat propriul Black Friday, dar în 2021 deocamdată a pornit o campanie numită Wishlist Fest. În această perioadă în care mulţi îşi fac credite pentru achiziţii de Black Friday, poate fi utilă una dintre ofertele de mai jos:

Toate ofertele sunt aici.


Avem oferte atât pentru persoane fizice, cât și pentru firme. Reducere la leasing-urile auto în LEI, dobândă scăzută la leasing-uri în EURO, carduri de credit cu beneficii. Medicii au parte acum și de credite de nevoi profesionale. Mai multe detalii pe site-ul BT.