Reduceri și oferte pentru ponturi

Oferta specială DIGI: plătești mai puțin când portezi mai multe numere de telefon

Portează-te la DIGI și plătește mai puțin pentru mai multe numere! Oferta de Paște

DIGI lansează o ofertă specială de Paște pentru utilizatorii care decid să porteze numerele lor în rețeaua DIGI. Cu cât portezi mai multe numere, cu atât plătești mai puțin pe lună. Iată cum se schimbă prețurile:

 • Un număr portat: 2,5 euro pe lună (TVA inclus) pentru primele 4 luni, apoi 5 euro pe lună.
 • Două numere portate: 2 euro pe lună (TVA inclus) pentru primele 6 luni, apoi 4 euro pe lună.
 • Trei numere portate: 1,75 euro pe lună (TVA inclus) pentru primele 8 luni, apoi 3,5 euro pe lună.
 • Patru numere portate: 1,5 euro pe lună (TVA inclus) pentru primele 8 luni, apoi 3 euro pe lună.

Abonamentul Nelimitat include net și minute naționale nelimitate, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale.

Oferta este valabilă în perioada 22 aprilie 2024 - 6 mai 2024 și este condiționată de portarea unui număr de telefon din altă rețea și încheierea unui abonament mobil DIGI pe o perioadă de 24 de luni. Toate prețurile sunt exprimate în euro și plata se face în lei, la cursul BNR valabil în ziua emiterii facturii.

Pentru mai multe detalii despre abonamentele disponibile în cadrul ofertei, vizitează site-ul DIGI.


Autor: Mihai Arsene

Revolutia Preturilor la eMAG debutează pe 16 aprilie; Premii mari, de la Galaxy S24 Ultra la televizoare OLED

Start la Revoluția Prețurilor pe eMAG în 16 aprilie; Premii valoroase și reduceri substanțiale

Pe 16 aprilie eMAG dă startul campaniei „Revoluția Prețurilor”, un eveniment promoțional extins care nu se limitează doar la reduceri consistente, ci vine și cu un concurs atractiv. Timp de trei zile, între 16 și 18 aprilie, clienții vor avea șansa nu doar să prindă oferte excelente, dar și să câștige premii valoroase.

Premii în cadrul campaniei

Din informațiile dezvăluite, participanții la acest eveniment vor putea intra în tragerea la sorți pentru a câștiga premii precum 3 telefoane Samsung Galaxy S24 Ultra, 2 televizoare LG OLED de 139 cm, 3 laptopuri de gaming HP Omen, 3 aspiratoare Dyson V15s Detect Submarine, și 150 de carduri cadou eMAG, fiecare în valoare de 100 lei.

Oferte speciale anunțate

În plus față de șansa de a câștiga aceste premii, eMAG sugerează activarea serviciului Genius pentru beneficii suplimentare și utilizarea opțiunii My Wallet pentru plăți în 12 rate fără dobândă. Printre produsele vedetă aflate la reducere se numără:

 • Mașină de spălat rufe Samsung, 9 k, 1400 RPM: 1899 lei 2799 lei
 • Espressor automat De'Longhi: 1799 lei 2399 lei
 • Laptop Dell Vostro 3520: 1499 lei 1999 lei
 • Oală Tefal Jamie Oliver: 79 lei 142 lei
 • Set 2 scaune Kring: 159 lei 249 lei
 • Motocoasă Steinhaus: 269 lei 398 lei
 • Vin roșu Purcari: 30 lei 41 lei
 • Detergent capsule Finish vase: 59 lei 86 lei

Pentru detalii complete, vizitează site-ul eMAG!


Autor: Mihai Arsene

LICHIDARE DE STOC: Produsele expuse în Altex Orhideea au până la 40% reducere

Reduceri masive în Altex Orhideea, se golesc rafturile în perioada 11-17 aprilie 2024

Altex organizează periodic campanii surpriză prin care face lichidări de stoc masive, cu reduceri mari. Ei bine, acest lucru se întâmplă în perioada 11 - 17 aprilie în Altex Orhideea, locație situată în București, pe Calea Giulești 1-3. Dis de dimineața sunteți așteptați la locație pentru a prinde reducerile. 

E vorba în principal de produse resigilate, expuse în magazin sau produse din game mai vechi, care primesc până la 40% discount.

Iată și categoriile vizate:

 • Electrocasnice mari (25% reducere)
 • Laptopuri, desktopuri, produse IT (20% reducere)
 • Televizoare (30% reducere)
 • Telefoane (25% reducere)
 • Trotinete electrice (20% reducere)
 • Electrocasnice mici, îngrijire personală (40% reducere)

Mai multe detalii găsești aici!

Produse - Altex Orhideea


Autor: Mihai Arsene

Prinde oferta DIGI: 50% reducere la servicii noi; Televiziune, internet și mobil la prețuri imbatabile!

reduceri masive la serviciile noi; Iată cum poți economisi la abonamentele tale

DIGI vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor săi cu o ofertă tentantă ce nu trebuie ratată. Pentru cei în căutarea unor servicii de calitate la prețuri accesibile, DIGI a lansat o promoție specială, oferind o reducere de 50% pentru primele patru luni la abonarea la orice serviciu nou. Această reducere se aplică individual pentru serviciile de televiziune HD și Ultra HD, internet de mare viteză și telefonia mobilă nelimitată.

Pentru a beneficia de această ofertă, utilizatorii trebuie să adauge codul de voucher „reducere50” înainte de finalizarea comenzii online. Printre opțiunile disponibile se numără abonamentele la telefonia mobilă, cu prețuri începând de la doar 1 € pe lună, abonamentele de internet FiberLink, cu tarife de la 15 lei pe lună, și variantele de abonament TV, cu prețuri începând de la 12,5 lei pe lună.

Oferta este limitată și se adresează atât noilor clienți, cât și celor existenți care doresc să își extindă serviciile. Acest moment reprezintă o oportunitate excelentă de a te bucura de serviciile DIGI la jumătate de preț. Detaliile complete și regulamentul promoției pot fi consultate pe pagina oficială DIGI.

Nu rata ocazia de a economisi substanțial pe abonamentele tale!

Oferta DIGI


Autor: Mihai Arsene

Cum să ACTIVEZI sau DEZACTIVEZI notificările din Browser (tutorial)

Așa poți activa notificările din browser pentru un anumit site

Inițiativa #RushToBFro continuă, iar noi venim astăzi cu noi ponturi pentru a vă putea crește șansele de câștig în cazul giveaway-urilor organizate pe tot parcursul anului, aici pe BF.ro. Cu două zile în urmă am reușit să diminuăm o parte din problemele legate de Facebook și de notificările care refuzau să apară în feed-ul personal. Primul tutorial cu privire la acest lucru se află aici

Acum, a venit timpul să vă prezentăm câteva metode prin care vă puteți asigura că veți primi notificările browser-ului în timp util. Merită menționat că tutorialul se adresează în principal utilizatorilor de PC-uri și laptopuri, totuși. Primul pas de urmat este să vă asigurați că notificările sunt permise în browser. 

Dacă folosiți Chrome, va trebui să mergeți în zona de setări -> notificări și să vă asigurați că site-urile pot cere permisiune pentru notificări. Dacă nu ați primit încă cerere de permisiune de la site-ul BF.ro, puteți merge în josul listei și să adăugați manual adresa https://www.bf.ro/

Ajungem acum la pașii de urmat pentru primirea cât mai promptă a notificărilor:

1. Puteți ține tab-ul cu site-ul BF.ro deschis, pentru ca notificările să fie afișate cât mai rapid. Recomand chiar un refresh din 10 în 10 minute, dacă este posibil. Totodată, site-ul poate fi fixat prin opțiunea “Pin”,  pentru a nu se închide accidental în timp ce navigați pe web.


2. Asigurați-vă că site-ul are acces la sunet. O alertă sonoră în momentul primirii unei notificări vă va ajuta să nu ratați postarea #RushToBFro. De asemenea, e bine să vă asigurați și că volumul computerului folosit este la maxim. 


3. Încă o opțiune prezentă pe PC-urile cu Windows este „Focus Assist”. E bine ca aceasta să fie dezactivată pentru ca notificările să fie afișate. Pe ea o regăsiți în zona de setări a PC-ului, dar există și o scurtătură în zona de notificări din dreapta display-ului, exact ca în screenshot-ul de mai sus. 

Pe Mac, opțiunea s-ar numi „Do Not Disturb” și vă puteți asigura că e dezactivată accesând zona de notificări din partea dreaptă.

4. Asigurați-vă că browser-ul folosit poate primi notificări, în setările OS-ului folosit. Pe Windows puteți merge în zona Settings -> System -> Notifications & Actions și să vă asigurați că notificările sunt activate. 

Utilizatorii de Mac pot merge în System Preferences, în zona Notifications. În lista din stânga veți putea găsi browser-ul folosit, iar tot ce trebuie să faceți este să îl selectați și să vă asigurați că notificările sunt permise. 

Înainte de încheiere, vă reamintim și care sunt condițiile de participare #RushToBFro:

 1. Primele 20 comentarii corecte la GIVEAWAY #RushToBFro pot concura pentru câștigarea cadoului pus la bătaie (comentariile se fac doar aici, mai jos - nu pe Facebook sau altă parte)
 2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului (ex: realme C33), prețul (cu decimale, dacă ele nu sunt egale cu zero) și magazinul, așa cum este el indicat în articol, la mod exact! (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
 3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați!
 4. Cei care participă folosind conturi multiple, sunt descalificați!
 5. Câștigătorul va fi extras prin random.org dintre primii 20 care vor revendica la mod corect cadoul în secțiunea comentarii
 6. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului, se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie de produs)
 7. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 1 rundă la alte giveaway-uri #RushToBFro
 8. Ne rezervăm dreptul de a bloca conturile care trollează, fac flame și scandal gratuit în comentarii, sau dovedesc ură, nesimțire în realația cu colegi de discuțiii, sau legat de acțiunea de giveaway
 9. Nu acceptăm comentariile de pe conturile Disqus create după data de 2 noiembrie 2023, excepție făcând cele create prin asociere cu contul vostru personal de Facebook! Dorim astfel să înlăturăm posibilitatea de a crea conturi false, care pot fi utilizate pentru comentarii multiple!

Sperăm că acest ghid vă va ajuta în cazul în care nu primeați notificări, în special dacă accesați site-ul nostru de pe PC sau laptop. În continuare vă urăm multă BAFTĂ și vă reamintim că perseverența vă poate aduce un premiu #RushToBFro. Nu uitați nici de faptul că un câștigător își pierde dreptul de a participa timp de 30 zile la alte giveaway-uri, așa că șansele revin urmăritorilor fideli. Vă invităm să urmăriți și pagina noastră de Facebook pentru că acolo, de multe ori, veți găsi indicii cu privire la giveaway-urile ce vor urma, dar și oferte REALE și atractive la tot felul de produse din online. 


Cu scopul de a da un impuls vânzărilor acum că a venit vara și publicul este mai chibzuit cu banii pe care îi cheltuie, păstrând pentru concedii și vacanțe, iată că cei de la Altex vin cu o ofertă specială.

altex

De astăzi ai TRANSPORT GRATUIT la aproape toate produsele de pe site, fără valoare minimă a comenzii, astfel că îți poți achiziționa chiar și un bec smart de 20-30 lei și îl primești gratuit prin curier.

Excepție de la transportul gratuit fac următoarele:

 • Bauturi;
 • Anvelope, jante si roti;
 • Biciclete pentru adulti si aparate de fitness;
 • Vehicule electrice
 • Panouri fotovoltaice;
 • Mobilier;
 • Electrocasnice mari: aparate frigorifice, masini de spalat rufe si vase, uscatoare de rufe, cuptoare incorporabile, plite incorporabile, aragazuri, hote.
 • Aparate incalzire aer, aparate incalzire si preparare apa menajera, aparate racire aer

Regulamentul complet îl găsești pe site

Comanzi produsele dorite de aici

Îi mulțumim lui TZACANEL pentru acest pont.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 09-06-2023. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


1 mai se apropie și trebuie să te miști rapid. Dacă nu apuci să cumperi din online tot ce ai nevoie, poți trece pe la Auchan. Acolo vei găsi cărbuni pentru grătar, evantai pentru întreținerea jarului, brichete pentru a aprinde focul și multe alte produse, toate cu discount în această perioadă. Iată și o listă:

 • Carbuni pentru gratar la sac de 3 kg - 16.9 lei (29% discount)
 • Evantai pentru gratar Plastina, diverse culori - 4.50 lei (25% discount)
 • Set 32 brichete Fire Factory, pentru aprins focul - 3.50 lei (10% discount)

Mai multe accesorii la ofertă aici!

Îi mulțumim lui NICULAE M. pentru acest pont.


Autor: Mihai Arsene

După ploile din această săptămână, sigur va crește și iarba. Dacă nu ai încă o mașină de tuns gazonul, am găsit în oferta eMAG o variantă resigilată interesantă. E vorba despre modelul Villager Villy 1600 E, care costă acum 659 lei. Produsul are urme fine de utilizare, ambalaj deteriorat, zgârieturi fine. Conform Compari.ro, însă, o astfel de mașină de tuns iarba se vinde la sume de peste 750-800 lei. 

Mașina are 4 roți și un coș colector cu o capacitate de 35 de litri. Lățimea de tăiere este de 42 de centimetri și există aici 3 trepte de putere. Conform producătorului, acest model este silențios, ușor și compact, simplu de depozitat și pe timpul iernii. E recomandat pentru menținerea suprafețelor mici de gazon, de la 300 m2, până la 800 m2. 

Poți comanda mașina de tuns iarba de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 19-04-2023. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe. Puteți însă căuta un alt produs pe site-ul eMAG.

Mașină de tuns iarba Villager Villy 1600 E


Autor: Mihai Arsene

În această dimineață ploioasă de aprilie, plouă și cu oferte la eMAG, retailer care tocmai ce a dat startul campaniei promo Crazy Days, organizată în perioada 4 - 6 aprilie. Dacă vei accesa site-ul comerciantului vei descoperi reduceri la mai toate produsele vândute, în frunte cu smartphone-urile, televizoarele și electrocasnicele care ne fac viața mai ușoară. O sugestie ar fi să verifici lista de favorite pentru a vedea dacă produsele tale preferate au primit astăzi reduceri. 

eMAG

Poate fi momentul oportun pentru a comanda un cadou de Florii, următoarea mare sărbătoare care ne bate la ușă, sau alege produse pentru a prepara mai ușor masa de Paște. Găsești și produse de grădinărit, electronice, sau soluții auto precum sisteme de navigare GPS, anvelope și toate cele necesare pentru o excursie fără cusur.

Produs vedetă: LG 55C21LA

LG 55C21LA

Am pus ochii pe un produs vedetă care s-ar potrivi cu siguranță în orice living și anume televizorul LG OLED55C21LA, cu diagonală de 139 cm, rezoluție 4K Ultra HD și sistem de operare webOS cu navigare prin carduri. Vine pe gri închis, prețul său scade de la 5799 lei la 5499 lei, iar ceva interesant este faptul că panoul are rată de refresh de 100Hz, fiind iată bun și pentru gaming. Este mai ieftin decât pe compari.ro, iar la nevoie ai și opțiuni de 105, 121, 164, 195 sau chiar 210 cm. 

Iată și alte oferte:

 • Laptop Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 - 1879 lei 
 • Smart TV TCL 75P735 191 cm: 2799 lei
 • Smartphone vivo Y35 8/256GB: 889 lei
 • Televizor LG LED 43UQ81003LB (108 cm / 4K) - 1799 lei
 • Masina de spalat rufe Arctic APL71224XLW3, 7 kg - 1199 lei
 • Bormașină cu accesorii incluse, Steinhaus PRO-CD18P - 189 lei
 • Set 4 oale cu capac Bergner Viena - 99 lei
 • Cuptor încorporabil Arctic AROIM24500BC - 899 lei
 • Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN3150 - 1099 lei
 • Set mobilier de terasă/gradină Keter Elodie - 899 lei

Toate produsele din campanie sunt aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 04-04-2023. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe. Puteți însă căuta un alt produs pe site-ul eMAG.


Gadget-uri în oferta Kaufland din săptămâna 29.03 - 4.04.2023: sandwichmaker cu 44% reducere, pregătiri pentru grătarul de 1 mai

Ce gadget-uri găsești la Kaufland în această săptămână: sandwichmaker cu 44% reducere, pregătiri pentru grătarul de 1 mai

Dacă este miercuri atunci avem și pliant nou Kaufland, cu ofertele aferente perioadei 29 martie - 4 aprilie 2023, interval în care la rafturi vom vedea multe produse interesante, inclusiv cele specifice de Paște. Pe noi ne interesează totuși gadget-urile, electronicele și electrocasnicele, iar vestea bună este că avem și din acestea în noua revistă pe care tu o poți răsfoi în format digital de aici.

Sandwichmaker

Sandwichmaker

Cu o reducere considerabilă de 44% vei găsi la rafturile magazinului tău Kaufland acest sandwichmaker cu putere de 750W. Are plăci cu acoperire antiaderentă, oferă reglare automată a temperaturii și are și indicator luminos. Prețul scade de la 89.99 lei la doar 49.99 lei iar oferta sună tare bine. Ai și garanție! 

Alte produse:

 • Sandwichmaker 750W: 49.99 lei
 • Cuptor electric: 299 lei
 • Friteuză: 199 lei
 • Sonerie electrică pentru bicicletă: 24.99 lei
 • Set lumini LED pentru bicicletă: 69.99 lei
 • Computer pentru bicicletă: 54.99 lei
 • Cablu antifurt bicicletă: 34.99 lei

Pentru grătar, din 3 aprilie:

 • Clește grătar - 9.99 lei
 • Tablete pentru aprindere grătar - 19.99 lei
 • Presă pentru burgeri - 29.99 lei
 • Grătar fontă - 139 lei
 • Grătar mobil cu roți - 129 lei
 • Grătar rotun - 199 lei 

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 29-03-2023. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.