Clicky

Reduceri și oferte pentru audio

Căștile Apple AirPods 3 sunt disponibile acum la precomandă pe eMAG

Oferte eMAG

Această zi de 21 octombrie marchează startul programului de precomandă în România pentru noile produse pe care Apple le anunța în urmă cu o săptămână. Vorbim despre laptop-urile MacBook Pro și despre noile căști wireless AirPods 3. Acestea sunt deja listate în regim de precomandă pe eMAG, iar dacă ți le dorești va trebui să plătești suma de 959.99 lei. Ca noutăți acestea vin cu design actualizat care amintește de AirPods Pro și au autonomie îmbunătățită, senzor care detectează purtarea și pune playback-ul în pauză atunci când scoatem căștile din urechi. Au și suport Spatial Audio, Dolby Atmos, funcționalitate Hey Siri hands-free și certificare IPX4 la apă. Căștile pot fi comandate de aici

AirPods 3

#RushToBFro / Tronsmart Apollo Air, maraton de #giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (Sez1, Ep9)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Sper că nu este prea târziu pentru un nou episod giveaway din serialul #RushToBFro! 🙂 Azi avem în tolba digitală niște căști. Tronsmart Apollo Air se numesc iar cei de la Mobilissimo i-au făcut review aici. Dar hai să recapitulăm regulamentul acestor concursuri de înainte de Black Friday 2021!

Condiții de participare #RushToBFro:

 1. Primul comentariu la această postare câștigă cadoul pus la bătaie
 2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului, prețul  și magazinul asociat prețului (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
 3. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
 4. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
 5. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

Nu rămânem datori nici cu prețul, care de această dată nu este în lei, ci în dolari SUA, mai exact 77,73$, iar retailerul este Aliexpress. Dacă nu le-ați câștigat, aflați că livrarea se face și din UE, din Spania sau Polonia, deci nu vă bateți capul cu vama. 😉

Pun mai jos și clipul de prezentare oficial al căștilor, dacă vreți să vedeți de ce sunt în stare.

https://www.youtube.com/watch?v=sKz1_3KfT1U

Cam atât pe azi, puteți lua jos degetul de pe tasta F5! 😛 Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERILE REALE pe care le postăm aici zilnic! ;)

#RushToBFro / Tronsmart Apollo Air, maraton de #giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (Sez1, EP9)

Doar azi poți cumpăra căștile Apple AirPods 2 la 599 lei din oferta Altex

Oferte Altex

Mult mai devreme decât ne-am așteptat, iată că prețurile căștilor Apple AirPods 2 o iau la vale și asta doar la o zi distanță de la anunțul modelului nou AirPods 3. Oferta specială de astăzi o găsim la Altex acolo unde AirPods 2 apare listate la suma de doar 599 lei, fiind o ofertă valabilă doar astăzi pe data de 20 octombrie. Căștile au două microfoane, permit interacțiunea cu asistentul vocal Siri și livrează autonomie de până la 5 ore de streaming audio sau 3 ore de apeluri. Avem și carcasă de încărcare la pachet, cea cu alimentare pe cablu Lightning. Altex are și o variantă resigilată la 559 lei dacă ești interesat. Modelul nou și sigilat poate fi comandat de aici!

AirPods

Mulțumim pentru pont lui Dan P.! 

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 20-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

#RushToBFro / Motorola VerveBuds 100, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 5)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Salutare prieteni BF.ro! :) Nu scăpați nici azi de giveaway.. Căștile TWS Motorola VerveBuds 100 așteaptă un „grăbit norocos” care să facă o postare în secțiunea comentarii de după articol, dar asta nu înainte de a recapitula regulamentul inițiativei #RushToBFro.

Condiții de participare #RushToBFro:

 1. Primul comentariu la această postare câștigă cadoul pus la bătaie
 2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 2 elemente: „Revendic” și numele complet al cadoului (în acest caz „Motorola VerveBuds 100”)
 3. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
 4. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
 5. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

Despre căștile Motorola VerveBuds 100 trebuie să știți că ele costă 189 lei pe eMAG și că în afară de faptul că sunt unele de tip TWS (cu adevărat fără fir), vin cu anulare pasivă a zgomotului de fond, adică au o antifonare foarte bună. Sunt și rezistente la apă și au certificare IPX5. Oferă suport Bluetooth 5.0, iar privind autonomia, duc până la 5 ore de playback.

Ca fapt inedit, aflați că aceste căști veneau drept cadou înpreună cu un telefon Motorola din seria G la un moment dat. Cadoul este oferit de către Mobilissimo.ro de altfel.

IMPORTANT, ODATĂ CU URMĂTORUL GIVEAWAY, INTRODUCEM UN NOU CRITERIU DE PARTICIPARE. VA TREBUI SĂ INDICAȚI ȘI PREȚUL PRODUSULUI ȘI MAGAZINUL PE LÂNGĂ „REVENDIC *NUME PRODUS*”! 

Cu astea spuse, vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să dați subscribe paginii noasatre de Facebook și mai ales să vă abonați la notificările din Browse! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERILE REALE pe care le postăm aici zilnic! ;)

#RushToBFro / Motorola VerveBuds 100, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 5)

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 17-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Soundbar-ul LG SP7 5.1, cu putere de 440W, acustică Meridian și DTS Virtual:X primește 10% extra reducere la eMAG

Oferte eMAG

Finalul de săptămână ne aduce un cod promo pentru televizoarele și produsele audio-video comercializate de eMAG, printre acestea numărându-se și soundbar-ul LG SP7. Este un model 5.1, cu putere de 440W, acustică Meridian Audio și DTS Virtual:X. Are putere de 240W soundbar, respectiv subwoofer de 200W. Primim conectivitate Bluetooth, conector HDMI, 1x USB și tehnologii audio Dolby Atmos și DTS. Soundbar-ul apare listat la suma de 1.499 lei, dar odată cu folosirea codului promo OfertaLG primești o extra reducere de 10% și vei plăti în final doar 1.349 lei. Îl poți comanda de aici

LG

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 15-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Căștile wireless cu iluminare LED, Xiaomi Black Shark Lucifer T1, sunt acum disponibile în România

Cod 3% extra-reducere - "QUICK202"

Dacă sunteți gameri și jucați pe smartphone titluri de tip shooter, probabil știți cât de important e sunetul în acest caz. Printre cele mai noi produse ajunse pe plan local am găsit și căștile Xiaomi Black Shark Lucifer T1 care costă 244 de lei. De asemenea, codul "QUICK202" vă aduce și o extra-reducere de 3%. 

Căștile se diferențiază față de alte modele de pe piață, sosind cu un design agresiv și având chiar parte de iluminare LED. Ele au drivere de 10 mm la interior, sunt rezistente la apă în regim IPX4 și oferă o autonomie de până la 35 de ore alături de cutiuța de încărcare. Ele se conectează prin Bluetooth 5.2 la dispozitive, livrează un sunet dinamic și un bas profund, fiind ideale și în cazul playback-ului muzical. Au parte de control tactil, mod "latență scăzută" pentru gaming și  se încarcă prin USB-C.

Căștile Xiaomi Black Shark Lucifer T1 pot fi comandate de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 14-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

#RushToBFro / Xiaomi Buds 3 Pro, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 1)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro

Salut prieteni BF.ro! :) Înainte de a scrie despre Xiaomi Buds 3 Pro - subiectul giveaway-ului #RushToBFro de astăzi, recapitulăm condițiile de participare:

 1. Primul comentariu la această postare câștigă cadoul pus la bătaie
 2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 2 elemente: „Revendic” și numele complet al cadoului (în acest caz „Xiaomi Buds 3 Pro”)
 3. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului trebuie să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
 4. Câștigătorul nu mai are dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro

Așa, acum că am stabilit din capul locului regulamentul de participare, să trecem la cadou! :) Acesta costă 299 lei și dacă nu sunteți norocosul grăbit care a postat primul comentariul la acest giveaway, îl puteți comanda de pe PC Garage.

Căștile wireless de față au primit review pe Mobilissimo.ro (poate fi citit aici), site care de altfel și oferă acest cadou prin inițiativa #RushToBFro (maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021).

Baftă și vă recomadăm din nou subscribe la Pagina noasatră de pe Facebook și abonarea la notificările din Browser pentru a afla cât mai rapid despre giveaway-urile noastre care vor urma. 

Xiaomi Buds 3 Pro

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 14-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Căștile wireless Nothing Ear (1) cu design transparent, acum mai ieftine la eMAG

Oferte eMAG

Dacă vrei o pereche de căști wireless care să nu semene cu nimic din ce ai mai văzut până acum pe piață, atunci clar modelul Nothing Ear (1) este varianta câștigătoare. Aceste căști lansate de startup-ul lui Carl Pei (co-fondator OnePlus) se remarcă prin design-ul transparent și desigur prin performanțele audio. Transparența se există și la cutiuța de purtare, iar căștile oferă anulare a zgomotului de fond pe două nivele, mod transparency și certificare IPX4 pentru rezistență la apă. Autonomia urcă la până la 34 ore folosind cutiuța cu baterie integrată, iar legat de aceasta, încărcarea sa se poate face fie wireless fie pe fir USB-C. Dacă la debut costau 489.99 lei, azi la eMAG le găsim listate pentru 439.99 lei, o reducere binevenită. Oferta este disponibilă până joi. Pot fi comandate de aici

Casti

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 12-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Soundbar Samsung HW-A450, 2.1Ch, 300W cu DTS 2.0 și Dolby Digital, primește 10% extra reducere pe eMAG

Oferte eMAG

Cei de la eMAG au organizat în acest weekend care tocmai a trecut o campanie promo specială cu extra reduceri, iar astăzi 4 octombrie este ultima zi în care mai poți profita de ofertă. Sunt prețuri speciale inclusiv la televizoare și produse audio precum este cazul soundbar-ului Samsung HW-A450 pe care îl vedeți mai jos. Acesta este un model 2.1 Ch cu putere de 300W și oferă tehnologie Dolby Digital, cât și DTS 2.0. Are Bluetooth, funcție Bass Boost, chiar și un Game Mode, iar la pachet vei primi și telecomandă, respectiv 1x suport de perete. Prețul este de 598.99 lei, dar odată cu aplicarea codului promo "electroweekend' primești 10% extra reducere și ajungi la un preț final de doar 539.99 lei. Este cel mai mic preț din România după cum confirmă și platforma compari.ro. Poți comanda soundbar-ul de aici

Soundbar

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 04-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Căștile Huawei FreeBuds 3i cu ANC la doar 179 lei pe eMAG (folosind codul electroweekend)

Oferte eMAG

Cei de la eMAG organizează în acest weekend o campanie specială de reduceri, astfel că oferă până la 15% extra discount pentru o serie de produse selecționate. Pe listă avem și purtabile, iar aici cel mai bun exemplu sunt căștile Huawei FreeBuds 3i care apar listate de către retailer la suma de 199.99 lei și pentru care se oferă o extra reducere de 10% odată cu folosirea codului promo "electroweekend". Se ajunge astfel la un preț final de doar 179.99 lei, acesta fiind cel mai bun preț din România după cum confirmă și platforma compari.ro. Căștile sunt comode, au anulare activă a zgomotului de fond și vin într-o cutiuță compactă ușor de transportat. Le poți comanda de aici!  

Casti

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 03-10-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.