Clicky

Reduceri și oferte pentru carti

Reduceri de 50% la mii de cărţi şi transport gratuit la comenzi peste 149.99 lei

Oferta Elefant.ro

Începând de mâine, 29 septembrie Elefant.ro porneşte campania BOOKS50, care aduce reduceri de 50% pentru mii de cărţi, dar şi transport gratuit la comenzi de peste 149.99 lei. Sunt incluse cărţi de beletristică, cărţi educative, cărţi biografice, dar şi cărţi pentru copii. 

Iată câteva titluri reprezentative care vor primi reducere de 50% de mâine:

Mai multe oferte găsiţi aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 28-09-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

20% reducere la întreaga ofertă a Grupului Editorial Art pe Cărturești

Oferte Cărturești

Până pe 25 ianuarie găsiți întreaga ofertă a Grupului Editorial Art pe Cărturești.ro. Colecția se adresează în special tinerilor în vârstă de 8-14 ani. Iată și trei titluri interesante care beneficiază de această reducere:

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 07-01-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Amazon Kindle 2019 Kid Edition la cel mai bun preț pe Quickmobile

3% reducere folosind codul QUICK5641

Campania "Polul Smart" ne pune astăzi la dispoziție și un eBook Reader la preț special. Amazon Kidle 2019 Kid Edition costă acum doar 489.90 LEI. Potrvit platformei compari.ro, acesta este cel mai mic preț din România. Ca bonus, mai tăiați 3% din preț dacă utilizați codul promo "QUICK5641".

Ecranul eBook-ului măsoară 6 inch în diagonală și este conceput special pentru copii și lectură. Dispozitivul nu are jocuri, anunțuri sau videoclipuri care pot distrage atenția în timpul cititului.  Autonomia ajunge până la 4 săptămâni, iar stocarea de 8GB vă permite să adăugați o mulțime de cărți în format electronic.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 18-12-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Cărțile se bucură de reduceri semnificative pe elefant.ro

Black Friday 2020 pe elefant.ro

Încă 21 de ore de reduceri pentru pasionații de lectură. Avem cărți de top, cu reduceri de până la 80% din mai multe categorii: transformare personală, știință, ficțiune, business, psihologie. Găsiți toate ofertele pe site-ul elefant.ro.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 11-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.