Clicky

Reduceri și oferte pentru cosmetice

Promoții de primăvară cu ocazia zilei de 8 martie; Transport gratuit + cadou surpriză pe kitunghii.ro

Promoții de primăvară

Kitunghii.ro sărbătorește ziua de 8 martie și vă oferă reduceri, cadouri surpriză și transport gratuit pentru orice comandă mai mare de 79.90 lei. Astfel, aveți reduceri la cosmetice, accesorii și kit-uri pentru unghii. Mai jos vă las și o listă cu produsele vedetă. Puteți verifica întreaga ofertă pe site-ul kitunghii.

  • Kit Oja Semipermanenta Incepatori cu Lampa UV/LED SensoPRO - 149.90 LEI (340 LEI)
  • Lampa UV LED 48W SUN5 PRO SensoPRO Milano - 89.90 LEI (320 LEI)
  • Freza Unghii cu Capat USB Titanium Travel - LUXORISE - 119.90 LEI (250 lei)
  • Masti de Protectie Unica Folosinta 3 Straturi, set 50 bucati - 49.90 LEI

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 08-03-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Reduceri de până la 70% la Notino şi livrare gratuită DOAR AZI

Black Friday 2020 la Notino

Doar azi aveţi la Notino reduceri de până la 70% şi livrare gratuită la produsele de machiaj. Oferta tine până la miezul nooptii. Sunt şi reduceri mari la parfumuri, produse pentru ten, corp, păr şi dermato-cosmetice. Nu doar pentru doamne, ci şi pentru domni. Toate sunt AICI.

 

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 15-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Reduceri pentru doamne - ultima zi de Black Friday la Kit Unghii

Black Friday la kitunghii.ro

Retailerul Kit Unghii a organizat Black Friday în perioada 6-12 noiembrie. Astăzi este ultima zi în care vă puteți bucura de reduceri la cosmetice, kit-uri unghii cu gel și  truse. Puteți accesa oferta de aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 12-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.