Clicky

Reduceri și oferte pentru articole copii

Reducere uriașă pentru căruciorul multifuncțional Xiaomi Mijia Bebehoo, acum la sub 400 de lei

În căutarea ofertelor de final de săptămână am dat peste un produs cu reducere impresionantă și anume căruciorul multifuncțional Xiaomi Mijia Bebehoo care ajunge la sub 400 de lei, de la un preț de pornire de 1.999 lei. Unele magazine îl listează în prezent la 999 lei (după cum confirmă și compari.ro), dar QuickMobile îl are inclus într-un Flash Sale. Folosind codul QUICK202 îl poți cumpăra pentru doar 388 lei!

Carucior

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 19-03-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Tabla magnetică rotativă A+ are un preț special și vine cu accesorii la pachet

Black Friday 2020 eMAG

Fie că lucrați de acasă, aveți copii care învață în sistem online sau doar vreți să vă organizați mai bine, o tablă magnetică rotativă poate fi binevenită, mai ales cu o așa reducere. Aceasta vine și cu accesorii, la un preț special astăzi pe eMAG, doar 194.99 LEI (redusă de la 498.99 LEI).

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 13-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Noriel are reduceri de până la 70% la articolele pentru copii

Oferte Noriel

Noriel are în ofertă o gamă variată de articole, de la jucării, LEGO, păpuși și mașinuțe, la cărți, articole sportive și haine pentru copii. Dacă vă grăbiți, puteți profita și de transportul gratuit, acesta fiind oferit doar astăzi. Pentru detalii vizitați site-ul noriel.ro.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 11-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.