Clicky

Reduceri și oferte pentru parfumuri

20% extra reducere pe Notino pentru parfumul bărbătesc Azzaro The Most Wanted

Oferte Notino

Printre parfumurile recent sosite pe piața din România se numără și Azzaro The Most Wanted, un model parte din seria Wanted care vine după popularul Wanted by Night. Și aici se păstrează notele dulci, folosindu-se acorduri de caramel, cardamon și note intense de chihlimbar. Mirosul este unul seducător și îndrăzneț și am avut ocazia să îl testez recent într-un magazin de domeniu și astfel compara cu Wanted by Night pe care îl dețin. Formula este complet schimbată și deschiderea este copleșitoare, cu acele note dulci care cumva m-au făcut să mă gândesc la struguri. Este un parfum pe care îl voi adăuga și eu curând în colecție și pe care îl poți cumpăra astăzi cu 20% extra reducere de pe Notino folosind codul SUMMER. Varianta de 50 ml va costa astfel doar 255 lei, iar cea de 100 ml ajunge la 332 lei. Îl găsești aici!

Azarro

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 12-07-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Apă de toaletă POLICE To Be King, 125 mL, pentru bărbați - 79.99 lei pe elefant

Oferte elefant

Campania Online Shpping Weekend  este în desfășurare pe elefant.ro. Cu această ocazie, am găsit parfumul POLICE To Be King de 125 mL, la doar 79.99 lei.  Lansat în 2013, este un parfum oriental, condimentat, pentru bărbați. Notele de vârf sunt reprezentate de: lămâie, cedru, frunză de dafin, cardamon și nucșoară. Este un parfum, în esență, lemnos, având ca note de bază rășina, florile de portocal și tonka. Îl puteți comanda de aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 30-01-2021, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Apă de parfum Calvin Klein Euphoria, 100 ml la preț foarte bun pe Altex

Oferte Altex

Altex are în ofertă un parful oriental, cu note florale și lemnoase, pentru dame.  Apa de parfum Calvin Klein Euphoria 100 mL costă astăzi 133.30 de lei (redus de la 309.99 lei).

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 02-12-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Apa de parfum Christian Dior Joy, femei - 270 de lei pe Altex

Oferte Altex

Am găsit și un parfum în oferta celor de la Altex Verificând, am văzut că se vinde destul de scump la alți retaileri. Apa de parfum Christian Dior Joi 50 mL, pentru femei, costă acum 270 de lei (preț redus de la 490 lei).

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 30-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Notino organizează Black Friday cu reduceri de până la 70%

Black Friday 2020 la Notino

Notino organizează Black Friday în acest an cu reduceri de până la 70% și alte surprize. Avem promoții la parfumuri, la cosmetice, cadouri și livrare gratuită pentru produsele din această listă.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 13-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

Parfumul Hugo Boss Bottled Intense la reducere pe Notino

Black Friday 2020 la Notino

Cu ocazia campaniei de Black Friday, retailerul Notino.ro are în ofertă parfumul pentru bărbați Hugo Boss Bottled Intense 100 ml. Acesta costă acum doar 175 de lei (preț redus de la 455 LEI)

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 11-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

eMAG nu uită nici domnii de Black Friday! Apa de Toaletă pentru barbați, Hugo Boss The Scent are 54% reducere

Oferte eMAG Black Friday 2020

Pe lângă faptul că este un produs indispensabil, poate constitui și un cadou potrivit. Apa de toaletă pentru bărbați Hugo Boss The Scent 100 ml va fi disponibilă pentru doar 99.99 lei (preț redus de la 219.99 lei). Preț valabil doar vineri, 13 noiembrie, cu ocazia Black Friday.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 10-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.

eMAG oferă și parfumuri la un preț foarte bun! Apa de Toaletă Dolce & Gabbana Light Blue 100ml la sub 100 LEI

Oferte eMAG Black Friday 2020

Dacă aveați nevoie de un parfum sau nu știați ce cadou să-i faceți persoanei iubite, apa de toaletă de la D&G Light Blue, pentru doamne, va avea un preț special pe 13 noiembrie. Produsul beneficiază de o reducere de 56%, ajungând la 99.99 lei (de la 228.99 lei) și va putea fi găsit aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de 10-11-2020, între timp acesta probabil s-a schimbat. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe.