🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Ultimele zile de precomandă pentru Galaxy Z Fold6 și Flip6; nu rata reducerile!

Mai puțin de 4 zile pentru oferta Galaxy Z Fold6 și Flip6; grăbește-te!

Grăbește-te! Mai ai mai puțin de patru zile pentru a beneficia de ofertele exclusive la Samsung Galaxy Z Fold6 și Flip6. Clienții care aleg să plătească cu cardul beneficiază de o reducere de 500 de lei și primesc 3% înapoi în Puncte Samsung Rewards.

În plus, dacă adaugi un Galaxy Watch la precomanda ta pentru Galaxy Z Fold6, primești o reducere de 25%. Campania este valabilă doar până pe 23 iulie 2024, în limita stocurilor disponibile.

Samsung oferă și un program de Trade-in, unde poți obține 500 de lei extra reducere la achiziționarea unui Galaxy Z Fold6 sau Flip6, adițional contravalorii telefonului vechi. Dacă nu poți face un Trade-in, primești un voucher de 500 de lei pentru achiziții ulterioare între 2 și 16 septembrie 2024.

Un alt beneficiu al acestei oferte este un an de asigurare Samsung Care+ gratuită, pentru daune accidentale, care trebuie adăugată în coș în momentul precomenzii. Acoperirea și detaliile promoției pot varia în funcție de regiune.

Pe lângă reduceri și asigurări, Samsung a îmbunătățit performanța noilor Galaxy Z Fold6 și Flip6 cu un procesor și o baterie mai puternice, și a integrat funcții inovatoare bazate pe Galaxy AI, cum ar fi Note Assist și Circle to Search, pentru a îmbunătăți productivitatea și organizarea notițelor.

Nu rata această ofertă limitată! Mai ai doar câteva zile pentru a profita de prețurile speciale și beneficiile exclusive oferite de Samsung. Grăbește-te și plasează precomanda ta acum!

Samsung Galaxy Z Fold6 și Flip6


Autor: Manuela Frasie-Debretin

România se confruntă cu temperaturi tot mai ridicate, iar acest lucru se reflectă în vânzările de pe eMAG. În primele șase luni ale anului, comenzile de aparate de aer condiționat s-au dublat comparativ cu aceeași perioadă din 2023, iar numărul comenzilor de ventilatoare a crescut de trei ori. În medie, clienții eMAG au cheltuit aproape 2.400 de lei pentru un aparat de aer condiționat, preferând unitățile de perete cu WiFi, 12.000 BTU și clasa energetică A++.

În luna iunie, s-au înregistrat cele mai multe comenzi, dublu față de anul trecut. București și Ilfov au fost în topul comenzilor, urmate de Timiș, Constanța, Iași și Dolj. În județele Giurgiu, Olt, Brașov și Teleorman, comenzile au crescut semnificativ, cu Brașov și Alba înregistrând de cinci ori mai multe comenzi de ventilatoare față de anul trecut. Jumătate dintre aceste comenzi au fost plasate de clienții Genius, beneficiind de livrare gratuită și oferte exclusive.

Cristina Lemneanu, senior demand director eMAG România, Bulgaria și Ungaria, a declarat: „Împreună cu sellerii din Marketplace venim în sprijinul clienților noștri cu o gamă variată de produse care să răspundă oricăror nevoi, astfel încât să poată face față temperaturilor tot mai crescute de la an la an. Oferim totodată și servicii de instalare contra cost și de livrare cu doi oameni.”

Programul „Rabla Electrocasnice la eMAG” este disponibil până pe 31 octombrie 2024. Clienții pot preda gratuit un aparat electrocasnic vechi și vor primi un voucher de 150 de lei, utilizabil pentru a achiziționa produse de pe eMAG sau de la partenerii din Marketplace, inclusiv produse resigilate. Produsele eligibile includ: mașini de spălat și uscătoare de rufe, frigidere, combine frigorifice, congelatoare, aragaze, cuptoare încorporabile, mașini de spălat vase, aparate de aer condiționat și televizoare.

Temperaturile ridicate din acest an au determinat clienții să își achiziționeze mai devreme aparate de aer condiționat și ventilatoare. eMAG continuă să ofere o gamă variată de produse pentru a satisface cerințele crescute, inclusiv servicii suplimentare de instalare și livrare.

Vezi aparate de aer condiționat disponibile pe eMAG aici!


Autor: Manuela Frasie-Debretin