🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

RESIGILATUL ZILEI #521: Videoproiector portabil Xiaomi WANBO T6 Max acum la 1025 lei (PC Garage)

Videoproiector portabil Xiaomi T6 Max cu sute de lei mai ieftin în variantă desigilată

Dacă te gândeai să îți achiziționezi un videoproiector portabil pe care îl poți lua cu tine chiar și în concediu, am găsit azi un produs care s-ar putea să te intereseze. E vorba despre Xiaomi WANBO T6 Max, un model disponibil acum în variantă desigilată la PC Garage pentru doar 1025 lei. Conform Compari.ro, acesta se vinde nou la sume de peste 1300-1400 lei în general. Evident, ai parte de 24 de luni garanție și drept de retur fără explicații dacă cumva nu te mulțumește.

Echipat cu o rezoluție nativă de 1920 x 1080 (Full HD) și suport pentru conținut 4K, acest proiector oferă imagini detaliate și realiste datorită tehnologiei de decodare HDR10/HDR10+. Cu o luminozitate de 550 ANSI lumeni și un raport de contrast de 3000:1, T6 Max asigură vizionarea unor imagini strălucitoare și clare, chiar și în condiții de iluminare mai puțin favorabile. Diagonala de proiecție variabilă între 50 și 200 de inci permite o flexibilitate maximă, adaptându-se perfect atât pentru utilizare în interiorul casei, cât și pentru proiecții în aer liber.

Designul său elegant se îmbină armonios cu diverse stiluri de decor, făcându-l un element atractiv în orice încăpere. Wanbo T6 Max vine cu Android TV 9.0 preinstalat, oferind acces la o gamă variată de aplicații și conținut, inclusiv platforme populare precum YouTube și Netflix. Corecția automată omnidirecțională și focalizarea automată asigură imagini perfecte indiferent de poziția proiectorului, iar conectivitatea 5G Wi-Fi și Bluetooth 5.0 permite redarea fără fir de pe dispozitive mobile, laptopuri sau console de jocuri. Difuzoarele stereo încorporate de 5W x 2 oferă un sunet clar și puternic, iar multiplele opțiuni de conectivitate, inclusiv HDMI și USB, fac din Wanbo T6 Max un centru de divertisment complet.

Poți comanda videoproiectorul de aici!

Xiaomi WANBO T6 Max - Desigilat


Autor: Mihai Arsene

Retailerul Flanco își mută sediul în SkyTower; Cea mai înaltă clădire de birouri din România

Flanco își relocă sediul central; 1.150 mp în SkyTower; Relocare strategică pentru creșterea productivității

Retailerul electro-IT Flanco a anunțat relocarea sediului său central în SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, deținută de Raiffeisen Property Holding Internațional. Această mutare strategică a fost realizată în luna iulie, când Flanco a preluat un spațiu de peste 1.150 de metri pătrați în SkyTower. Decizia face parte dintr-o strategie de repoziționare a retailerului, care vizează să devină primul lanț de magazine smart discount din sectorul electro-IT local.

Conform declarațiilor lui Dragoș Sîrbu, CEO Flanco, această mutare reprezintă un pas esențial pentru companie, având ca obiectiv creșterea productivității și satisfacției echipei. Relocarea coincide cu un an record pentru Flanco, care a raportat în 2023 cele mai bune vânzări din istoria sa, cu o cifră de afaceri de aproximativ 1,27 miliarde lei, în creștere cu 20,5% față de anul precedent. Creșterea a fost susținută parțial de expansiunea rețelei, care cuprinde circa 160 de magazine.

SkyTower, situat lângă mallul Promenada din București, se remarcă prin certificările sale de sustenabilitate. Este prima clădire de birouri din lume care a obținut certificarea SHORE PLATINUM și deține, de asemenea, certificările LEED Platinum for Operations and Maintenance și Gold DGNB pentru clădiri sustenabile, evaluată de ÖGNI (Societatea Austriacă pentru Managementul Clădirilor Sustenabile).

Bogdan Deju, Leasing & Asset Manager pentru RPHI România, compania care deține și gestionează SkyTower, a subliniat că spațiul de birouri oferit echipei Flanco este conceput pentru a satisface nevoile marilor companii de retail. Printre chiriașii din SkyTower se numără companii de renume precum Oracle, Raiffeisen Bank, APS Holding, AdsWizz, Tinmar, TSG, Estee Lauder, Nor Sky Casual Restaurant, Esilicon, Workspace Studio, IRIS, PRA, Gazprom, GMV, Panalpina și Ambasada Republicii Coreea.


Autor: Manuela Frasie-Debretin

TOP 5 lăzi frigorifice de pe eMAG între 600-1000 lei; Reduceri și performanță

Cele mai populare lăzi frigorifice de pe eMAG; Interval de preț 600-1000 lei

Când vine vorba de a-ți păstra alimentele proaspete pentru mai mult timp, o ladă frigorifică este esențială. Fie că ai nevoie de spațiu suplimentar pentru carne, legume sau alte alimente, aceste dispozitive sunt perfecte pentru a-ți organiza mai bine gospodăria. În intervalul de preț 600-1000 lei, eMAG oferă câteva opțiuni excelente. Iată un top 5 al celor mai populare lăzi frigorifice.

1. Lada frigorifică STARCREST SCF-99WHE, 99L

Lada frigorifică STARCREST SCF-99WHE este ideală pentru cei care doresc flexibilitate, având un sistem convertibil ce permite utilizarea ca frigider sau congelator. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să economisească energie și să își păstreze alimentele în condiții optime.

 • Capacitate: 99L
 • Clasa energetică: E
 • Funcții: Termostat reglabil, control mecanic
 • Preț: 729,01 Lei (redus de la 929,00 Lei, cu o reducere de 21%)

2. Lada frigorifică Candy CCHH 145, 137L

Candy CCHH 145 oferă o capacitate generoasă de 137L, fiind ideală pentru familii mai mari. Este echipată cu un sistem de congelare rapidă și un design compact, perfect pentru orice bucătărie.

 • Capacitate: 137L
 • Clasa energetică: F
 • Funcții: Temperatură ajustabilă, autonomie fără curent de 13 ore
 • Preț: 959,99 Lei (redus de la 999,99 Lei, cu o reducere de 4%)

3. Lada frigorifică Heinner HCF-H98F+, 95L

Heinner HCF-H98F+ se remarcă prin eficiența sa energetică și capacitatea de control mecanic a temperaturii. Cu o autonomie de 24 de ore fără curent, aceasta este ideală pentru zonele cu întreruperi frecvente de electricitate.

 • Capacitate: 95L
 • Clasa energetică: F
 • Funcții: Termostat ajustabil, autonomie fără curent de 24 ore
 • Preț: 630,70 Lei (redus de la 1.298,98 Lei, cu o reducere de 51%)

4. Lada frigorifică Arctic AMO10P30, 104L

Arctic AMO10P30 este proiectată pentru a rezista în condiții extreme, funcționând eficient chiar și la temperaturi de până la -15 grade Celsius. Este dotată cu funcția Fast Freezing, ceea ce asigură congelarea rapidă a alimentelor.

 • Capacitate: 104L
 • Clasa energetică: F
 • Funcții: Fast Freezing, autonomie fără curent de 23 ore
 • Preț: 990,81 Lei

5. Lada frigorifică Heinner HCF-H145F+, 142L

Cu o capacitate de 142L, Heinner HCF-H145F+ este una dintre cele mai încăpătoare opțiuni din această gamă de preț. Oferă o autonomie impresionantă de 32 de ore fără curent, fiind ideală pentru gospodăriile mari.

 • Capacitate: 142L
 • Clasa energetică: F
 • Funcții: Termostat reglabil, autonomie fără curent de 32 ore
 • Preț: 796,11 Lei (redus de la 1.589,99 Lei, cu o reducere de 50%)

De reținut

Dacă ești în căutarea unei soluții pentru a-ți extinde capacitatea de depozitare a alimentelor, aceste lăzi frigorifice oferă un raport excelent între preț și performanță. Reducerile disponibile fac aceste produse și mai atractive, iar cu funcții variate, de la control mecanic la autonomie extinsă fără curent, poți găsi cu ușurință modelul potrivit pentru nevoile tale. Nu uita să verifici și ofertele speciale și reducerile suplimentare disponibile pe eMAG.

Vezi mai multe lăzi frigorifice disponibile pe eMAG aici!


Autor: Manuela Frasie-Debretin

Lidl a anunțat că nu va mai colabora cu influencerița Sânziana Negru, după ce aceasta a aruncat la gunoi alimente nefolosite într-un clip filmat la Electric Castle. Evenimentul a stârnit reacții negative pe rețelele sociale, unde Sânziana și partenerul ei, Ștefan Floroaica, au fost criticați pentru risipa alimentară. Utilizatorii i-au sugerat că ar fi fost mai bine să doneze alimentele decât să le arunce.

Gestul influenceriței a fost considerat inacceptabil de Lidl, care este implicat activ în reducerea risipei alimentare prin parteneriatul cu Rețeaua Băncilor pentru Alimente. Retailerul a precizat că acest comportament este „motiv al încetării unor potenţiale viitoare colaborări”.

Suntem întristați de ceea ce ea și partenerul ei au făcut și, mai ales, nu înțelegem de ce. Așteptarea noastră este ca o persoană cu care am mai avut colaborări punctuale în decursul ultimilor ani să fie familiarizată cu ceea ce presupune risipa alimentară și cu demersurile noastre de combatere a risipei, demersuri vizibile în Social Media, mediul în care activează”, a declarat Lidl.


Autor: Manuela Frasie-Debretin