🔖 Magazine cu campanii de reduceri, partenere BF.ro

RESIGILATUL ZILEI #348: Placă video MSI Radeon RX 6600 Mech 2X (8 GB GDDR6) acum la 849 de lei

Placă video accesibilă pentru un PC de gaming de buget, acum în variantă resigilată la 849 lei

Episodul cu numărul 348 din seria „RESIGILATUL ZILEI” vine în ajutorul gamerilor care voiau să își construiască un PC de buget. Ei bine, am dat azi de placa video MSI Radeon RX 6600 Mech 2X în variantă resigilată la evoMAG pentru doar 849 lei. Conform Compari.ro, ea se vinde la sume de peste 1000-1100 lei nouă, deci cu banii economisiți poți cumpăra un extra SSD sau încă o plăcuță de memorie RAM. 

Cu un procesor decent vei rula majoritatea jocurilor preferate la rezoluție Full HD la peste 60 FPS pe high, chiar Ultra. Sistemul de răcire ar plă©ii e bazat pe două coolere potente, iar pentru alimentare folosește un conector cu 8 pini. Sursa minimă recomandată pentru sistem ar fi de 500W, iar placa poate duce o rezoluție de până la 7680 x 4320 pixeli. Vine cu port HDMI, DisplayPort și beneficiază de 8 GB de memorie GDDR6. Am găsit și teste comparative în gaming cu această placă, iar mai jos vă las clipul.

Poți comanda placa video de aici!

Preţul e valabil pentru ziua în care e scris articolul şi poate suferi modificări ulterior sau poate să iasă de pe stoc. Puteți de asemenea căuta alternative de cumpărare pe Compari.ro .

MSI Radeon RX 6600 Mech 2X - resigilat


Autor: Mihai Arsene