🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

RESIGILATUL ZILEI #493: Smartwatch HUAWEI Watch GT 4 (46mm) acum la doar 737 de lei

Smartwatch de peste 1000 lei vândut acum la doar 737 lei în variantă resigilată!

Te gândeai să îți achiziționezi un smartwatch, dar nu știai exact ce model să alegi sau ți se păreau prea scumpe? Ei bine, episodul cu numărul 493 din seria „RESIGILATUL ZILEI” îți aduce fix un astfel de produs. Am dat de Huawei Watch GT 4, un model de generație nouă care arată tare bine, pentru doar 737 de lei în variantă resigilată la eMAG. Trebuie doar să adaugi codul „smarttech” în coș pentru un extra-discount de 10%. Nou se vinde la sume de peste 1000 lei, conform Compari.ro

Vorbim despre o variantă masculină, cu un corp octogonal, ecran de 1.43 inch (466 x 466 pixeli) și densitate de 326 ppi. Are monitorizare somn, respirație în timpul somnului și dispune de senzor SpO2. Primim și localizare GNSS, funcție Stay Fit și compatibilitate cu telefoane Android și iOS. Modul Always on Display este îmbunătățit, oferind elemente cu 20% mai vizibile decât înainte, iar autonomia oferită ajunge până la 2 săptămâni. Mai jos vedeți și condițiile în care a fost testat acest smartwatch de către sportivi de performanță, în Helsinki, Finlanda.

Comanzi smartwatch-ul HUAWEI Watch GT 4 de aici!

Îi mulțumim lui Alex pentru acest pont.

Preţul e valabil pentru ziua în care e scris articolul şi poate suferi modificări ulterior sau poate să iasă de pe stoc.

HUAWEI Watch GT 4 - resigilat


Autor: Mihai Arsene