🔖 Magazine cu campanii de reduceri, partenere BF.ro

RESIGILATUL ZILEI #294: Smart TV LG 43UP80003LR Seria UP80 (4K, 108 cm) acum pentru 1299 lei

Smart TV cu rezoluție 4K, 108 cm, disponibil în variantă desigilată acum la PC Garage

Episodul cu numărul 294 din seria „RESIGILATUL ZILEI” e aici cu un smart TV LG de buget. E vorba despre modelul LG 43UP80003LR Seria UP80, pe care l-am găsit la PC Garage, în variantă desigilată, pentru doar 1299 lei. Conform Compari.ro, se vinde pentru aproape 1500 lei nou, însă. Produsul are ambalaj original deschis, urme ușoare de utilizare. Primești garanție 2 ani și ai drept de retur dacă nu te mulțumește. 

Acest smart TV vine cu display Direct LED de 108 centimetri în diagonală, cu rezoluție 4K. Rulează webOS, aduce FILMMAKER MODE și difuzoare stereo de 20W. Pe partea de conectivitate, pe lânga Wi-Fi și Bluetooth, vom găsi suport CI+, 3 porturi HDMI, 2 x porturi USB 2.0, LAN RJ-45 și jack de 3.5 mm. Televizorul vine cu aplicații ThinQ, are browser și LG Store pentru instalarea tuturor aplicațiilor de streaming de care ai nevoie. Are parte de tehnologie HDR Dynamic Tone și sosește aici și opțiune 4K Upscaler.

Poți comanda smart TV-ul de aici!

Preţul e valabil pentru ziua în care e scris articolul şi poate suferi modificări ulterior sau poate să iasă de pe stoc. Puteți de asemenea căuta alternative de cumpărare pe Compari.ro .

LG 43UP80003LR Seria UP80 - desigilat


Autor: Mihai Arsene

De astăzi 6 iunie și până pe data de 12 iunie, la Flanco are loc etapa 1 din programul propriu al retailerului numit Rabla pentru Electrocasnice. Dacă vrei să participi, tot ce ai de făcut este ca în perioada 6-12 iunie să cumperi o mașină de spălat sau un uscător, un aparat frigorific sau un aparat de aer condiționat. La predarea unui electrocasnic vechi de același tip vei fi recompensat cu un voucher cadou de 300 lei.

flanco

Acest voucher se va putea folosi ulterior la achiziția unui singur produs din categoria mașini de spălat vase incorporabile, plite incorporabile, hote incorporabile, cuptoare cu microunde incorporabile, pachete plită și cuptor incorporabile, aparate frigorifice incorporabile, mașini de spălat rufe incorporabile, aragaze electrice sau pe gaz, mașini de spălat vase, combine frigorifice, congelatoare, frigidere, lăzi frigorifice, aparate frigorifice side by side, vitrine frigorifice, mașini de spălat rufe, sau uscătoare de rufe.

Așadar, vei achita prețul complet al produsului electrocasnic dorit din Prima ETAPĂ, iar la predarea unui electrocasnic vechi vei primi acel voucher de 300 lei pe care îl poți folosi ulterior pentru a cumpăra un alt produs. Regulamentul complet este aici

Comanzi produsele dorite de aici

Preţul e valabil pentru ziua în care e scris articolul şi poate suferi modificări ulterior sau poate să iasă de pe stoc. Puteți de asemenea căuta alternative de cumpărare pe Compari.ro .


Avem astăzi în ofertă un frigider cu două uși Arctic, cu o capacitate de 223 de litri. Designul acestui frigider este elegant și alb, perfect pentru a se potrivi în orice decor. Cu o înălțime de aproximativ 146,5 cm, acesta oferă suficient spațiu de stocare pentru alimente și băuturi.
Compartimentul frigiderului dispune de rafturi ajustabile și suporturi pentru organizarea eficientă a alimentelor. Sistemul de răcire eficient menține temperatura interioară la niveluri optime pentru a păstra prospețimea alimentelor. 

Dispune de un sistem de dezghețare automată, care elimină necesitatea dezghețării manuale periodice. Aceasta simplifică întreținerea și curățarea aparatului. Îl găsiți la prețul de 1093 de lei, după ce aplicați voucherul de 10% disponibil doar în aplicația eMAG

Poate fi comandat de AICI!

Preţul e valabil pentru ziua în care e scris articolul şi poate suferi modificări ulterior sau poate să iasă de pe stoc.