🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

RESIGILATUL ZILEI #495: Trotinetă electrică Xiaomi Mi Electric Scooter Essential acum la 1029 lei

Trotinetă electrică ideală pentru distanțe scurte, mai ieftină în variantă resigilată

Cred că putem spune că a venit vara deja, iar dacă ești în căutarea unui vehicul electric mic și ușor, de oraș, azi am dat de o trotinetă electrică mai accesibilă în variantă resigilată. E vorba despre Xiaomi Mi Electric Scooter Essential, o variantă ce costă la eMAG 1029 lei. Produsul are urme fine de utilizare, zgârieturi insesizabile, iar achiziționându-l vei economisi în jur de 200-250 lei, întrucât un produs nou se vinde la sume de peste 1250 lei conform Compari.ro

Trotineta electrică Xiaomi Mi Electric Scooter Essential este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se deplaseze rapid și eficient prin oraș. Cu un motor de 250 W, aceasta poate atinge o viteză maximă de 20 km/h și oferă o autonomie de până la 20 km datorită bateriei sale litiu de înaltă siguranță. Unul dintre punctele forte ale acestei trotinete este sistemul său avansat de recuperare a energiei cinetice (KERS), care îmbunătățește considerabil durata de viață a bateriei prin transformarea energiei din frânare și decelerare în energie electrică.

Designul practic al trotinetei permite o pliere rapidă în doar 3 secunde, făcând-o extrem de portabilă și ușor de depozitat. Înălțimea de numai 49 cm când este pliată o face ideală pentru a fi transportată în transportul public sau depozitată în spații restrânse. Siguranța este o prioritate pentru Xiaomi Mi Electric Scooter Essential, fiind echipată cu un sistem de frânare dublu, care include E-ABS pe roata din față și o frână cu disc ventilat pe roata din spate. Anvelopele de 8,5 inci sunt rezistente la înțepături și durabile, oferind o călătorie lină atât pe drumuri asfaltate cât și pe terenuri neasfaltate.

Comanzi trotineta electrică Mi Electric Scooter Essential de aici!

Xiaomi Mi Electric Scooter - resigilat


Autor: Mihai Arsene

Participă la concursul Dodo Pizza și câștigă o pizza mare!

Poți câștiga o pizza mare de la Dodo Pizza – participă acum!

Dodo Pizza îți oferă posibilitatea să câștigi una din cele trei pizza mari (35 cm) la alegere! Tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași simpli pentru a intra în cursa pentru aceste premii delicioase.

Dodo pizza

Premiile oferite

  • 3 câștigători vor primi câte o pizza mare (35 cm) la alegere.

Condiții de participare

  1. Urmărește contul @dodopizzaromania pe Facebook.
  2. Etichetează un prieten în comentarii la postarea concursului.
  3. Conturile care lasă mai mult de un comentariu nu se vor califica pentru extragere.
  4. Doar conturile personale și deschise pot participa.

Extragerea va fi postată pe data de 01.06.2024, la povestea de pe contul DODO de Facebook. Nu vă lăsați păcăliți de mesajele altor conturi!

Mult succes tuturor! Puteți accesa linkul concursului aici pentru mai multe detalii și pentru a participa.