🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Oferta specială Genius: patru vouchere în valoare de 160 lei la abonament anual de 99 de lei

Genius împlinește 4 ani; beneficii speciale pentru abonați: vouchere și reduceri

Între 19 și 22 iunie 2024, eMAG sărbătorește patru ani de activitate Genius cu o ofertă specială pentru clienți. Cei care își fac un abonament anual de 99 lei sau prelungesc abonamentul actual cu încă un an primesc patru vouchere în valoare totală de 160 lei, utilizabile în eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful.

Genius împlinește 4 ani; beneficii speciale pentru abonați: vouchere și reduceri

Oferta aniversară include:

 • Patru vouchere a câte 40 lei în cele patru aplicații: eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful
 • Reduceri de până la 40% în campania Genius Deals, disponibilă în toate cele patru aplicații
 • Livrare gratuită timp de un an pentru abonații Genius

În plus, pentru cei care vor să testeze serviciul fără a profita de această promoție, Genius oferă o perioadă de probă de trei luni sau până la zece comenzi gratuite.

Genius se extinde și oferă beneficii majore

Lansat în iunie 2020, Genius s-a extins rapid și acoperă acum 750 de localități din România. Începând din aprilie 2024, serviciul este disponibil și în Bulgaria, iar din mai în Ungaria, atât în eMAG, cât și în Fashion Days.

Statistici despre Genius:

 • Peste 780.000 de utilizatori în România
 • 100.000 de utilizatori în Bulgaria
 • 50.000 de utilizatori în Ungaria
 • Economii medii de 1.178 lei pe an pentru clienții activi
 • Livrare a doua zi pentru patru din cinci comenzi
 • Peste 5.000 de puncte de livrare easybox în Europa de Sud-Est

Prețul abonamentului a rămas la 99 de lei pe an, neschimbat în ciuda inflației. Pentru mai multe detalii despre oferta aniversară, vizitează pagina Genius.


23 și 24 iunie 2024 sunt zile libere legale, iar mulți se întreabă dacă magazinele au program diferit în aceste zile. Iată ce trebuie să știi despre programul de funcționare al magazinelor și mall-urilor de Rusalii. Pe 23 și 24 iunie, majoritatea instituțiilor bancare și alte organizații vor fi închise, însă magazinele și mall-urile vor avea un program special.

Programul magazinelor și mall-urilor pe 23 iunie 2024

Programul magazinelor și mall-urilor pe 23 iunie 2024

Prima zi de Rusalii, 23 iunie, cade duminică în 2024. În această zi, magazinele și mall-urile vor funcționa conform programului de weekend, deci vor fi deschise. De obicei, programul variază, dar majoritatea centrelor comerciale vor fi deschise între orele 10:00 și 22:00.

Programul magazinelor și mall-urilor pe 24 iunie 2024

Luni, 24 iunie, a doua zi de Rusalii, centrele comerciale și marile magazine vor funcționa după programul obișnuit de lucru. Acest lucru înseamnă că, în majoritatea cazurilor, vor fi deschise între orele 10:00 și 22:00, similar cu orice altă zi lucrătoare.

Este important să verifici programul specific al magazinului sau mall-ului pe care intenționezi să-l vizitezi, deoarece pot exista variații în funcție de locație. Verifică însă programul specific al locației pe care dorești să o vizitezi pentru a evita orice neplăceri, folosind Google Maps.

Alte informații utile

 • Programul băncilor: Băncile vor fi închise pe 23 și 24 iunie.
 • Poșta Română: Oficiile poștale vor avea program redus sau vor fi închise în aceste zile.
 • Zile libere legale în 2024: Până la sfârșitul anului, angajații mai beneficiază de încă nouă zile libere legale, inclusiv Adormirea Maicii Domnului pe 15 august și Crăciunul pe 25 și 26 decembrie.

Dan Ostahie (CEO-ul Altex) și Real Estate S.R.L. au achiziționat Porsche Bank: Noua denumire va fi Credex Bank

Tranzacția Porsche Bank finalizată de Dan Ostahie și Real Estate S.R.L., aprobată de BNR

Tranzacția Porsche Bank finalizată de Dan Ostahie și Real Estate S.R.L., aprobată de BNR

Fondatorul Altex, Dan Ostahie, a achiziționat Porsche Bank împreună cu societatea Real Estate S.R.L., tranzacția fiind aprobată de Banca Națională a României (BNR). Ostahie deține 90,10% din participații, iar Real Estate S.R.L. 9,89%. Noua denumire a băncii va fi Credex Bank, marca „Porsche Bank” nefiind transferată.

Tranzacția se va finaliza până la sfârșitul lunii iulie 2024, banca rămânând operațională pe toată perioada. Consiliul Concurenței a avizat operațiunea în vara anului 2022, constatând că nu există obstacole semnificative în calea concurenței pe piața românească.

Dan Ostahie (CEO-ul Altex) și Real Estate S.R.L. au achiziționat Porsche Bank: Noua denumire va fi Credex Bank

Dan Ostahie, în vârstă de 56 de ani, are o avere estimată la 1,8 miliarde de lei și este plasat pe locul 15 în topul Forbes România. El controlează Grupul Altex, care include retail, servicii IT, producție și distribuție de produse electro-IT&C, service, servicii financiare nebancare, transport, automotive și imobiliare. Ostahie are participații în numeroase companii, inclusiv Altex Logistic & Distribution și Despec International.

Ostahie și-a început cariera antreprenorială în 1992, cu deschiderea primului magazin Altex în Piatra Neamț, extinzându-se ulterior la nivel național. 

Via: Adevărul