🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

eMAG facilitează cumpărăturile pentru părinți; Lansare Baby Shop cu livrare gratuită

Reduceri și livrare rapidă la Baby Shop; eMAG aduce totul mai aproape pentru părinți

eMAG vine în ajutorul părinților cu lansarea noului Baby Shop, oferind acces la peste 100.000 de produse pentru primii ani de viață ai copiilor. Anul trecut, peste 500.000 de clienți au achiziționat patru milioane de produse pentru copii de pe eMAG, incluzând 1,6 milioane de pachete de scutece.

Majoritatea comenzilor sunt plasate între orele 20:00 și 23:00, părinții preferând această perioadă pentru cumpărături. Cele mai achiziționate produse sunt scutecele și hrana pentru bebeluși, părinții cheltuind în medie 220 de lei pe comandă pentru articole dedicate copiilor mici. Livrarea gratuită și rapidă prin Genius este disponibilă pentru mai mult de jumătate din aceste produse.

În noul Baby Shop, clienții vor găsi tot ce au nevoie, de la scutece, hrană pentru bebeluși, la cărucioare și articole de transport. Datele arată că cele mai multe comenzi provin din județele cu cea mai mare natalitate: București-Ilfov, Cluj, Timiș, Iași și Constanța. Potrivit Institutului Național de Statistică, 70% dintre părinții care au avut copii anul trecut au între 25 și 39 de ani, aceștia fiind și utilizatorii principali ai comerțului online.

Pentru a marca lansarea, în perioada 20-26 mai, eMAG oferă reduceri semnificative. Clienții Genius beneficiază de livrare rapidă la easybox în aceeași zi în București pentru comenzile plasate până la ora 12:30, sau livrare a doua zi prin curier la nivel național.

Acesta este al 10-lea shop-in-shop lansat de eMAG în ultimele 9 luni. Alte magazine dedicate includ: Hair & Make-up Shop, Dermato Shop, Drinks & Coffee Shop, Nutrition & Vitamins Shop, Sneakers & Shoes Shop, Toys Shop, Christmas Shop, Pet Shop și Garden Shop. Pentru mai multe detalii, accesați Baby Shop pe eMAG.