🔖 Magazine cu campanii de reduceri, partenere BF.ro

Am dat de un deal foarte bun acum la Flanco. E Happy Weekend la acest retailer, iar PlayStation 5 (C Chassis) cu joc God of War Ragnarok la pachet, ajunge să coste 2699 lei dacă alegi să plătești cu cardul sau prin credit online, având 10% extra-discount. Detalii despre campania Happy Weekend găseșți aici!

Poți comanda PS5 (Disk) de aici!

Îi mulțumim lui Mihai pentru acest pont.

Preţul e valabil pentru ziua în care e scris articolul şi poate suferi modificări ulterior sau poate să iasă de pe stoc. Puteți de asemenea căuta alternative de cumpărare pe Compari.ro .

PlayStation 5 - Disk


Autor: Mihai Arsene

RESIGILATUL ZILEI #292: Tastatură mecanică AQIRYS Aludra TKL acum în variantă desigilată pentru doar 388 lei

Tastatură de gaming cu design inedit, iluminare RGB, preț bun în variantă desigilată la PC Garage

Dacă tot e Vinerea de Gaming la PC Garage, m-am gândit sa arunc o privire și asupra produselor desigilate din portofoliul retailerului. Bine am făcut, pentru că episodul 292 din seria „RESIGILATUL ZILEI” vă aduce o tastatură de gaming excelentă, cu un design foarte plăcut. E vorba despre modelul AQIRYS Aludra TKL, care se vinde nouă la sume de peste 470-550 lei conform Compari.ro. O poți cumpăra desigilată, cu urme fine de utilizare, pentru doar 388 lei, însă.

Este o tastatură mecanică compactă pentru gaming. Vine în format TKL, mai exact, fiind ideală pentru mediul e-sport. Layout-ul său are design exclusiv AQIRYS, vine cu switch-uri Gateron G Pro 2.0 Red, lubrifiate din fabrică, garantate pentru 80 de milioane de apăsări. Structura internă a tastaturii e prevăzută cu folie anti-vibratoare din silicon pentru PCB și inserție de spumă la baza tastaturii pentru atenuarea zgomotului. Totodată, tastatura vine cu suport anti-ghosting integrat, pentru înregistrarea tuturor comenzilor.

AQIRYS Aludra TKL are parte de iluminare dinamică full RGB pe taste și laterale, înălțimea sa e ajustabilă pe 3 trepte, iar în pachet vei găsi un cablu USB-C detașabil, fiind ușor de transportat. Pentru configurare ai la dispoziție software AQIRYS, iar în pachet vei primi bonus 20 de switch-uri personalizate HaiMu Ocean Blue, cât și kit pentru înlocuirea contactelor și întreținerea tastaturii.

Poți comanda tastatura de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 02-06-2023. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.

AQIRYS Aludra TKL - Desigilat


Autor: Mihai Arsene