📍 Magazine cu campanii de reduceri, partenere BF.ro

E destul de greu să găseșți un ultrabook compact la un preț bun, dar iată că am găsit unul, la fix pentru episodul #216 din seria „RESIGILATUL ZILEI”. Vorbim despre Lenovo Yoga Slim 7 13ACN5, un laptop ultraportabil vândut acum pentru doar 2699 lei la eMAG. Produsul are urme fine de utilizare, ambalaj în stare bună, accesorii desigilate, intacte. Conform Compari.ro, acest model se vinde nou pentru cel puțin 3500 lei, însă.

Primești un notebook compact, care cântărește doar 1.2 kilograme, fabricat din aluminiu. Vine cu display de 13.3 inch în diagonală, cu rezoluție 2.5K, are 8 GB de memorie RAM LPDDR5X, un SSD de 512 GB, dar și un procesor AMD Ryzen 5 5600U, eficient și puternic. Rulează noul Windows 11, aduce difuzoare stereo Harman Kardon și microfoane duale.

Are WiFi 6, 3 porturi USB Type-C și jack de 3.5 mm pentru căști. Autonomia acestui model ajunge până la 14 ore și vine cu încărcător de 65W. Tastatura sa este iluminată, iar camera are infraroșu, pentru autentificare sigură prin Windows Hello. 

Poți comanda laptopul de aici!

Îi mulțumim lui TZACANEL pentru acest pont.

Preţul e valabil pentru ziua în care e scris articolul şi poate suferi modificări ulterior sau poate să iasă de pe stoc.

Lenovo Yoga Slim 7 13ACN5 - resigilat


Autor: Mihai Arsene