🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Whisky-ul japonez Yamazaki primește 10% extra-reducere azi

Oferte Fine Store

Printre cele mai apreciate băuturi din lume se află și Whisky-ul japonez de la Yamazaki. O astfel de stică este destul de scumpă, unii retaileri comercializând-o la sume de peste 1300 de lei pe plan local. Totuși, la FineStore el primește o reducere astăzi și costă 1095 de lei. Totodată, noi avem și un cod de extra-discount de 10% pentru cine dorește să achiziționeze această băturuă rafinată. Codul pe care trebuie să îl aplicați pentru a beneficia de ofertă este - FS10OCT

Istoria acestei băuturi datează încă din anul 1923, atunci când Shinjiro Torii a pus bazele primei distilării din Japonia, la periferia orașului Kyoto. Whisky-ul japonez Yamazaki livrează un gust puternic, aromat, dominat de note de nucă de cocos, merișoare și unt. El vine și cu un miros specific, o combinație între piersică, ananas, grapfruit, coajă de portocală, vanilie și lemn de stejar japonez. În mod clar este o băturuă ce trebuie savurată din plin, la o ocazie specială, având în vedere prețul.

Aplicarea codului FS10OCT vă aduce totuși un discount de 109 lei, iar suma devine destul de atractivă pentru cei ce își permit un asemenea "răsfăț". Whisky-ul japonez Kamasaki poate fi achiziționat de aici!


Autor: Ervin