🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

[UPDATE] Altex va face un anunț important mâine, bineînțeles BF.ro știe deja despre ce este vorba ?

Transport gratuit la Altex, este marele anunț pe care îl va face retailerul pe data de 5 noiembrie

UPDATE 5-11-2021: Așa cum vă precizam anterior, cei de la Altex urmau să anunțe vestea cea mare astăzi și cu toate că nu este fix ceea ce ne așteptam, oferta sună tare bine pentru cei care vor să comande produse în această perioadă.

Altex va oferi transport gratuit la orice comandă online și în magazine, în perioada 5-11 noiembrie. Poți comanda produsele dorite fie online de pe site-ul altex.ro, fie în magazinele fizice. Este o ofertă de Black Friday binevenită și puteți profita acum de cumpărături cu transport gratis! 

ARTICOL INIȚIAL 4-11-2021:

Altex este unul dintre cei mai prolifici retaileri de la noi, asta și prin prisma faptului că practic au un Black Friday care ține mai tot anul. Avem de primăvară, de iarnă, de vară și de pre Black Friday, cum e cel de acum. Au uneori și prețuri excelente și chiar poți prinde produse cu reduceri consistente. Am relatat legat de ele de foarte multe ori. Azi avem însă o veste excelentă (în exclusivitate) pentru voi! 

Altex face toate livrările gratuite, anunț pe care retailerul îl va lansa oficial mâine.

Este de știut că magazinul are propria flotă de mașini, tindem să credem totuși că acest lucru va fi posibil doar printr-o nouă colaborare, achiziție sau poate chiar prin livrare directă spre easybox, pe model eMAG.

Din câte am înțeles, doar livrările din aceeași zi cu comanda vor mai fi taxate.

E de urmărit dacă se adeverește leak-ul nostru. Cert e că facem tot posibilul să informăm despre știrile care urmează să se întâmple, așa cum i se cuvine unui site cu relatări rapide! ?

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 04-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin