🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Produs surpriză la eMAG de Black Friday: casa în Frumuşani

Oferta Black Friday 2021 la eMAG: Casă tip Cuib 1, ansamblul Liziera de Lac, 3 camere, decomandată, P+E, o baie, 81,5m2 utili

eMAG ne aduce şi un produs surpriză în acest an cu ocazia lui Black Friday 2021 şi e vorba despre... o casă. Astfel pe lângă cele 500.000 de produse cu care oferta e mai bogată în acest an decât în 2020 puteţi adjudeca şi o locuinţă la oferta.

Iată descrierea sa:

Casă tip Cuib 1, ansamblul Liziera de Lac, 3 camere, decomandată, P+E, o baie, 81,5m2 utili, cu amprentă la sol de 64 m2 și teren cu suprafața utilă de 86 m2, amplasată în Frumușani, județul Călărași, finalizare până la 30 septembrie 2022, preț 69.999 euro, avans 35.000 de lei.

Şi iată şi detalii despre zonă: 

Mai mult decât un proiect rezidenţial
Liziera de Lac este mai mult decât un proiect rezidenţial, este locul în care se naşte o viitoare comunitate, adaptat la nevoile de locuire curente.

Situată în sud - estul Bucureştiului, într-o zonă înconjurată de lac, pădure şi câmpuri verzi, Liziera de Lac oferă o alternativă la agitaţia stilului de viaţă urban, fără a face rabat de la confortul oferit de facilităţile unui oraş.
Am gândit o comunitate în care natura domina – 52% din complex sunt spaţii verzi.

În acelaşi timp ştim cât de important este să ai acces la toate facilităţile care îţi fac viaţa mai uşoară şi să poţi ajunge rapid în oraş atunci când ai nevoie. De aceea am construit drumul de acces cu ieşire pe autostrada A2 care te duce în doar 15 minute la staţia de metrou Anghel Saligny şi zonă comercială Pallady.

Găsiţi şi alte oferte la eMAG aici


Autor: Radu