🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

Plex Pass pe viață la reducere acum cu 25% până pe data de 23 decembrie 2021

Folosind cuponul „SEEYA2021" poți cumpăra Lifetime Plex Pass acum cu reducere de 25%

Un abonament Plex Pass pe viață costă de obicei 119,99 USD, dar cu această reducere de 25%, îl poți cumpăra pentru doar 89,99 USD. Pentru a obține reducerea, introduceți codul SEEYA2021 la finalizarea comenzii.

Există o serie de beneficii pentru cei care se înscriu la serviciu. Vă puteți descărca filme, emisiuni TV și muzică pe orice dispozitiv gata pentru vizionare offline, dar cel mai important lucru este că PLEX este un server media, deci veți putea rula filmele de pe PC sau Laptop, dar chiar și NAS, pe orice dispozitiv (telefon, tabletă, proiector) din rețeaua proprie WiFi și nu numai.

În ultimii câțiva ani, Plex și-a extins oferta pentru a include streaming de muzică cu TIDAL, abilitatea de a asculta podcasturi și găzduiește o mulțime de seriale TV și filme pe care le puteți viziona gratuit datorită reclamelor.

Dacă intenționați să profitați de această reducere, va trebui să fiți rapizi, deoarece oferta se încheie pe data 23 decembrie 2021.

Pentru a afla mai multe, accesați site-ul web Plex.

Plex Pass

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 19-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin