🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Bandă de alergat RUN 100 Domyos la 2199 lei

Oferte Decathlon

Încă puțin și vine toamna în adevăratul sens al cuvântului, cu ploi și temperaturi ușor scăzute. Și dacă nu ai timp să mergi la sală și nici vremea nu îți permite să alergi afară, o bandă de alergat poate reprezenta o modalitate ideală de a-ți menține condiția fizică, inclusiv iarna. Astfel, am găsit modelul RUN 100 de la Domyos care costă 2199 lei la Decathlon.

Este vorba despre o bandă de alergat compactă și ușor de depozitat. Se poate plia și este de 3 ori mai compactă decât modelul precedent, având o adâncime de doar 38 cm. Banda vine cu o consolă compactă, cu ecral LCD retro-iluminat. Vine cu 10 programe "endurance" și 10 programe "internal training" și oferă o viteză maximă de 14 km/h. De asemenea, vine și cu senzor de frecvență cardiacă compatibil cu o centură ce poate fi achiziționată tot de la Decathlon. E ideală pentru o siluetă de invidiat și dezvoltarea capacităților cardio-vasculare direct din confortul locuinței. De remarcat multitudinea de recenzii pozitive.

Puteți comanda banda de alergat RUN 100 de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 30-08-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin