🔖 Magazine cu campanii de reduceri, partenere BF.ro

RESIGILATUL ZILEI #67: Scooter electric (hoverboard) Nova Vento Hv10 pentru zilele călduroase de primăvară - vară, acum la doar 599 lei

Hoverboard în variantă resigilată cu design Cartoon Art la preț excelent azi resigilat

Episodul 67 din seria „RESIGILATUL ZILEI” vă aduce în acest sfârșit de săptămână un hoverboard la preț excelent, dacă tot s-a încălzit afară, iar ziua „s-a mărit”, după schimbarea fusului orar. Costă 599 lei, fiind un model redus de la 1.099 lei și este un gadget care s-ar putea să vă distreze atât pe voi, cât și pe copii, el suportând o greutate maximă de 120 de kilograme. Nu l-am putut găsi pe Compari.ro, dar modele similare încă se vând pentru sume de peste 1.000 lei, vorbind despre o variantă pentru adulți, cu roți de 10 inch.

Viteza de rulare este de 12 kilometri și autonomia ajunge până la 20 de kilometri. Se poate înclina în siguranță până la 15 grade, iar încărcarea durează 3 ore. Hoverboard-ul cântărește 12.5 kilograme, vine cu telecomandă și geantă de transport la pachet.

Îl puteți comanda de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 01-04-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene