🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Trotinetă electrică Kugoo S1 la doar 1299 de lei!

Oferte evoMAG

Primăvara a venit mai târziu în acest an, având în vedere temperaturile scăzute din ultima perioadă. Totuși, mulți sunt în căutarea unei trotinete electrice de oraș, ușoară și accesibilă. Trotineta electrică Kugoo S1 costă acum doar 1299 de lei la evoMAG. Aceasta are anvelope solide și antiderapante de 8 inch și un motor de 350W. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 30 Km/h, iar distanța maximă 30 de kilometri. Totodată, este dotată cu un ecran LCD bine iluminat care permite utilizatorilor să monitorizeze viteza în orice moment. Sistemul de atenuare a șocurilor față și spate ajută de asemenea la confortul celui care o utilizează. 

Trotineta se poate și plia, iar înălțimea acesteia este reglabilă: 930mm, 1070mm și 1160 mm, fiind potrivită indiferent de înălțimea persoanei care o utilizează. Trotineta electrică Kugoo S1 costă 1299 lei și o puteți comanda de aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 28-04-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin