🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

ALERTĂ PREȚ BUN! Căștile over-ear Huawei FreeBuds Studio la cel mai mic preț din România

ALERTĂ PREȚ BUN! Căști Huawei FreeBuds Studio la sub 500 de lei

În toamna anului trecut cei de la HUAWEI aduceau pe piață și căștile over-ear FreeBuds Studio cu design premium, sistem dinamic ANC, drivere de 40mm și autonomie de până la 20 de ore având anularea zgomotului activă. La debut costau 1.299 lei și am remarcat faptul că eMAG le vinde în continuare la un preț apropiat de cel de lansare, de 1.249 lei.

FreeBuds Studio

Se poate totuși mult mai bine de atât dacă ne uităm asupra ofertei Altex acolo unde astăzi căștile FreeBuds Studio ajung la CEL MAI MIC PREȚ de până acum, de doar 492,22 lei. Acesta este prețul practicat pentru versiunea pe negru, dar dacă vrei modelul auriu, Flanco îl are la 599,99 lei. Compari.ro confirmă faptul că acesta este cel mai bun preț all-time prin graficul pe care îl puteți vedea mai jos.

Poți comanda căștile de aici

Casti

Mulțumim pentru pont lui Rapha! 

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 16-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Claudiu