🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Boxă inteligentă Apple HomePod Mini la doar 464 de lei astăzi!

3% reducere folosind codul QUICK202

Apple a lansat la sfârșitul anului trecut boxa inteligentă HomePod Mini. Conform Compari.ro ea s-ar comercializa la sume de peste 550 de lei chiar. Totuși, astazi o puteți avea pentru doar 464 de lei dacă aplicați codul "QUICK202" pentru o reducere extra de 3%. 

Apple HomePod Mini este o boxă care oferă sunet 360. Atenție totuși, nu e vorba despre o boxă portabilă, ea trebuind să fie conectată în permanență la priză. Se poate conecta atât prin WiFi, cât și prin Bluetooth 5.0 și vine cu asistentul virtual Siri. Astfel, poate fi folosită cu succes pentru a controla chiar și alte dispozitive inteligente prin comenzi vocale. Are o înălțime de doar 8 cm, iluminare RGB în zona de sus și se aude excelent. Se pot prelua și apeluri de pe iPhone, iar boxa are parte și de comenzi tactile pentru control media.

Puteți comanda boxa inteligentă Apple HomePod Mini de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 30-07-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin