🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

ALERTĂ PREȚ BUN! Căşti True Wireless Oppo Enco W11 la doar 95 de lei

Oferta evoMAG American Black Friday: Căşti True Wireless Oppo Enco W11 la 95 de lei

Căştile true wireless au început să se ieftinească semnificativ cam de un an şi găseşti căşti arătoase şi cu sunet bun chiar şi sub 200 sau 150 de lei. Acum modelul Oppo Enco W11 costă 95 de lei şi avem parte de suport Bluetooth 5.0 şi latentă redusă

Cu o singură încărcare beneficiaţi de până la 5 ore de redare fără carcasa de încărcare sau 20 de ore cu aceasta. După o încărcare de 15 minute aveţi la dispoziţie 1 ora de redare. Căştile OPPO Enco W11 au drivere dinamice de 8 mm cu diafragme compozite placate cu titan pentru un bass îmbunătăţit şi înalte mai clare. Este acceptat şi formatul audio AAC pentru o rată de codare audio mai mare. 

Ambele părţi ale căştilor W11 au anularea zgomotului în timpul apelurilor, reducând zgomotul nedorit din împrejurimile dvs. Chiar şi în locuri aglomerate sau aproape de trafic puternic, apelurile dvs. vor fi clare. Designul intraauricular ajuta la izolarea zgomotului extern, oferindu-vă o experienţă mai captivantă. Şi cu o greutate de numai 4,4 g pentru o singură casca, pare că nimic nu este în ureche.

Se găsesc aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 18-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu