🔖 Magazine cu campanii de reduceri, partenere BF.ro

Căști wireless de buget? Huawei FreeBuds 4i ajung azi la doar 188 lei

Preț excelent pentru Huawei FreeBuds 4i la eMAG

Dacă vă uitați la telefoanele lansate în ultimii ani, veți observa că majoritatea nu mai vin cu jack de 3.5 mm și nici cu căști USB-C în pachet. Soluția în acest caz ar fi alegerea unei perechi de căști wireless. Dacă nu vreți să cheltuiți mult, dar vreți un produs de calitate, Huawei FreeBuds 4i ar fi una dintre soluții. Căștile ajung azi la eMAG la doar 188 lei și știu, au mai avut parte de discounturi în trecut, dar acesta e cel mai bun preț actual conform Compari.ro.

Ele au drivere de 10mm, cântăresc doar 5.5 grame per cască și chiar dacă vorbim despre un model accesibil, oferă ANC (anulare activă a zgomotului de fond). Aduc o autonomie de 7.5 ore cu ANC activat sau de 10 ore fără. Există și o cutie de transport care duce autonomia la până la 22 ore de redare audio.

Le găsești aici!

Mulțumim pentru pont lui Cătălin S.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 12-04-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe. Puteți însă căuta un alt produs pe site-ul eMAG.


Autor: Mihai Arsene