🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Căști wireless Oppo Enco Buds la sub 100 de lei azi!

Extra reducere dacă aplicați codul "QUICK202"

Dacă sunteți în căutarea unei perechi de căști wireless, dar nu vreți să cheltuiți sute de lei pentru acestea, Oppo Enco Buds costă doar 99 de lei azi la QuickMobile. Totuși, dacă aplicați codul "QUICK202" primiți și 3% extra-reducere. În orice caz, este cel mai bun preț din România conform Compari.ro.

Ce primiți pentru sub 100 de lei? O pereche de căști wireless cu drivere de 8 mm, rezistente la apă IP54, care beneficiază de cel mai nou standard de conectivitate - Bluetooth 5.2. Fiecare cască prezintă o baterie de 40 mAh care asigură 6 ore de playback, iar cutiuța de transport are o baterie de 400 mAh, asigurând 24 de ore de playback audio. Se încarcă prin port USB-C, facil, sunt comode și bineînțeles, prețul este excelent.

Puteți comanda căștile de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 14-08-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin