🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 la sub 600 de lei!

Oferte ITGalaxy

La ITGalaxy găsiți azi cele mai noi căști wireless lansate de către Samsung. E vorba despre Galaxy Buds 2 ce vin în nuanța Green Olive și costă doar 590 de lei. Este cel mai bun preț practicat pe plan local conform Compari.ro.

Căștile au debutat în luna august alături de noile telefoane pliabile Samsung. Ele sunt ușoare, fiecare cască cântărind doar 5 grame, iar cutiuța de transport doar 41.2 grame. Vin cu tehnologie pentru anularea zgomotului de fond (ANC) și fiecare cască integrează 3 microfoane. Au difuzoare dinamice duale, cu woofer și tweeter, dar și o soluție auto switch prin care se realizează trecera facilă între telefon, tabletă și laptop. Autonomia ajunge până la 20 de ore cu ANC și 29 de ore fără ANC. Carcasa beneficiază și de alimentare rapidă, doar 5 minute de încărcare oferind o oră de playback audio.

Puteți comanda căștile Galaxy Buds 2 de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 16-09-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin