🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Căști Wireless Samsung Galaxy Buds+ cu ANC și control tactil la doar 388 lei

3% reducere folosind codul QUICK202

Dacă sunteți în căutarea unor căști wireless in-ear, Galaxy Buds+ ajung astăzi la prețul de 388 lei dacă aplicați codul QUICK202. Sunt deja populare în lumea tech pentru că sosesc cu ANC (anularea activă a zgomotului de fond), control tactil și o autonomie generoasă. Sunetul este tunat de AKG, sunt mult mai comode față de Galaxy Buds Live și livrează 11 ore de redare muzicală (pentru căști) și 22 de ore cu cutia de încărcare.

Se încarcă wireless sau prin USB Type-C și se asociază cu dispozitivele prin Bluetooth 5.0 care oferă o arie extinsă de acoperire, conexiune stabilă și eficiență din punct de vedere energetic. Sunetul este clar,  basul pronunțat,  iar gesturile tactile sunt intuitive și funcționează prompt. Le puteți comanda de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 29-03-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin