🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Căști wireless Xiaomi Air 2 SE la sub 100 de lei!

3% reducere folosind codul QUICK202

Cine caută căști true wireless de buget are suficiente variante. Totuși, sunt puține produse sub 100 de lei care să ofere și o calitate peste așteptări când vine vorba de sunet. Căștile Xiaomi Wireless Air 2 oferă un raport calitate-excelent, chiar și la prețul la care se comercializează în mod normal, însă le-am găsit la doar 99.99 lei astăzi. În plus, aveți 3% extra-reducere dacă aplicați codul "QUICK202" la checkout. Atenție totuși, făcând parte din oferta "Flash Deal" a QuickMobile, stocul este limitat și au mai rămas doar câteva.

Acestea sunt căști wireless cu microfoane duale și au design în stilul AirPods-urilor de la Apple. Difuzoarele au 14.2 mm, sunt dinamice, iar autonomia lor este de 5 ore de playback audio. Cutiuța în care sosesc asigură 20 de ore autonomie, totuși. Sunt comode, au o mulțime de review-uri positive și ideale atât pentru convorbiri, cât și pentru a asculta muzica preferată. Basul este peste așteptări. Le puteți comanda de aici!

Apropo, aveți transport gratuit la plata cu cardul!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 05-06-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin