🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Căștile Nothing Ear (1) sunt acum disponibile la precomandă! Costă sub 500 de lei, au design inedit și sistem ANC avansat

Oferte eMAG

În cazul în care sunteți în căutarea unor căști de calitate in-ear pentru smartphone, Nothing Ear (1) sunt disponibile acum la precomandă la eMAG la suma de 489 de lei.

Nothing este noua companie a co-fondatorului OnePlus, Carl Pei. Primul produs lansat de către producător este reprezentat de căștile Nothing Ear (1). Acestea au un design inedit, multe dintre elemente fiind transparente, iar prețul este chiar atractiv dacă le comparăm cu rivalii de pe piață. Fiecare cască cântărește 4.7 grame, iar ele se pot conecta atât la dispozitive iOS, cât și la cele cu Android prin Bluetooth 5.2.

Driverele măsoară 11.6 mm, au sistem ANC avansat și aduc suport pentru codecurile SBC și AAC. Au parte și de un mod transparency, asemeni căștilor Apple AirPods Pro. Autonomia este de 4 ore în cazul utilizării ANC, dar ajunge până la 34 de ore alături de cutiuța de încărcare. Se încarcă atât prin intermediul unui cablu USB-C, cât și wireless și oferă rezistență la apă IPX4.

Precomanda se poate înregistra chiar aici!


Autor: Ervin