🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Căștile wireless SkullCandy Sesh Evo primesc o reducere atractivă azi!

Căști wireless cu design atractiv și autonomie de 19 ore la 179 lei

Dacă ați achiziționat recent un smartphone, sunt mari șanse ca acesta să vină fără jack de căști. Cea mai facilă soluție în acest caz ar fi folosirea căștilor wireless. Am găsit azi la PC Garage modelul Sesh Evo de la SkullCandy la suma de 179 de lei. Este o sumă excelentă, având în vedere că ele sunt comercializate de către alți retaileri la sume de peste 300 de lei, conform Compari.ro.

Pentru această sumă primiți o pereche de căști cu design atractiv, sosind pe nuanța Bleached Blue. Au parte de certificare la apă IP55 și aduc o autonomie generoasă, de pânăla 19 ore alături de cutiuța de transport. În cazul playback-ului continuu, fiecare cască oferă o autonomie de 5 ore, totuși. Se conectează la telefoane prin Bluetooth 5.0 și oferă control tactil pentru reglarea volumului, preluarea sau respingerea apelurilor și gestionarea albumelor muzicale. Difuzoarele au 6 mm, iar impedanța este de 32 de ohm. 

Căștile SkullCandy Sesh Evo pot fi comandate de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 30-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene