🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Căștile wireless cu iluminare LED, Xiaomi Black Shark Lucifer T1, sunt acum disponibile în România

Cod 3% extra-reducere - "QUICK202"

Dacă sunteți gameri și jucați pe smartphone titluri de tip shooter, probabil știți cât de important e sunetul în acest caz. Printre cele mai noi produse ajunse pe plan local am găsit și căștile Xiaomi Black Shark Lucifer T1 care costă 244 de lei. De asemenea, codul "QUICK202" vă aduce și o extra-reducere de 3%. 

Căștile se diferențiază față de alte modele de pe piață, sosind cu un design agresiv și având chiar parte de iluminare LED. Ele au drivere de 10 mm la interior, sunt rezistente la apă în regim IPX4 și oferă o autonomie de până la 35 de ore alături de cutiuța de încărcare. Ele se conectează prin Bluetooth 5.2 la dispozitive, livrează un sunet dinamic și un bas profund, fiind ideale și în cazul playback-ului muzical. Au parte de control tactil, mod "latență scăzută" pentru gaming și  se încarcă prin USB-C.

Căștile Xiaomi Black Shark Lucifer T1 pot fi comandate de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 14-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin