🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Noile căști wireless Google Pixel Buds A sunt acum disponibile în România

Oferte Quickmobile

Dacă sunteți fani Google, cele mai noi căști wireless lansate de către companie sunt disponibile începând de azi în România. Pixel Buds A costă 499 lei la QuickMobile și primiți și extra-reducere 3% dacă aplicați codul "QUICK202". Este și cel mai bun preț de comercializare conform Compari.ro.

Căștile sunt rezistente la apă și au drivere dinamice de 12 mm la interior. Ele beneficiază de anulare pasivă a zgomotului de fundal și tehnologia Spatial Vent prin care presiunea interioară este redusă. Au microfoane cu tehnologie beamforming pentru convorbiri, iar autonomia este de 5 ore în cazul playback-ului audio. Alături de cutiuța de încărcare ele oferă 24 de ore de playback și 12 ore de convorbiri. Carcasa se încarcă și rapid, doar 15 minute de alimentare oferind 3 ore de playback muzical. Căștile pot fi controlate prin gesturi permițând preluarea sau respingerea apelurilor, dar și accesarea Google Assistant.

Puteți comanda căștile Pixel Buds A de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 24-09-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin