🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

#RushToBFro / Motorola VerveBuds 100, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 5)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Salutare prieteni BF.ro! :) Nu scăpați nici azi de giveaway.. Căștile TWS Motorola VerveBuds 100 așteaptă un „grăbit norocos” care să facă o postare în secțiunea comentarii de după articol, dar asta nu înainte de a recapitula regulamentul inițiativei #RushToBFro.

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primul comentariu la această postare câștigă cadoul pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 2 elemente: „Revendic” și numele complet al cadoului (în acest caz „Motorola VerveBuds 100”)
  3. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  4. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  5. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

Despre căștile Motorola VerveBuds 100 trebuie să știți că ele costă 189 lei pe eMAG și că în afară de faptul că sunt unele de tip TWS (cu adevărat fără fir), vin cu anulare pasivă a zgomotului de fond, adică au o antifonare foarte bună. Sunt și rezistente la apă și au certificare IPX5. Oferă suport Bluetooth 5.0, iar privind autonomia, duc până la 5 ore de playback.

Ca fapt inedit, aflați că aceste căști veneau drept cadou înpreună cu un telefon Motorola din seria G la un moment dat. Cadoul este oferit de către Mobilissimo.ro de altfel.

IMPORTANT, ODATĂ CU URMĂTORUL GIVEAWAY, INTRODUCEM UN NOU CRITERIU DE PARTICIPARE. VA TREBUI SĂ INDICAȚI ȘI PREȚUL PRODUSULUI ȘI MAGAZINUL PE LÂNGĂ „REVENDIC *NUME PRODUS*”! 

Cu astea spuse, vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să dați subscribe paginii noasatre de Facebook și mai ales să vă abonați la notificările din Browse! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERILE REALE pe care le postăm aici zilnic! ;)

#RushToBFro / Motorola VerveBuds 100, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 5)


Autor: Ervin