🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

#RushToBFro / Tronsmart Apollo Air, maraton de #giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (Sez1, Ep9)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Sper că nu este prea târziu pentru un nou episod giveaway din serialul #RushToBFro! ? Azi avem în tolba digitală niște căști. Tronsmart Apollo Air se numesc iar cei de la Mobilissimo i-au făcut review aici. Dar hai să recapitulăm regulamentul acestor concursuri de înainte de Black Friday 2021!

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primul comentariu la această postare câștigă cadoul pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului, prețul  și magazinul asociat prețului (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  4. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  5. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

Nu rămânem datori nici cu prețul, care de această dată nu este în lei, ci în dolari SUA, mai exact 77,73$, iar retailerul este Aliexpress. Dacă nu le-ați câștigat, aflați că livrarea se face și din UE, din Spania sau Polonia, deci nu vă bateți capul cu vama. ?

Pun mai jos și clipul de prezentare oficial al căștilor, dacă vreți să vedeți de ce sunt în stare.

Cam atât pe azi, puteți lua jos degetul de pe tasta F5! ? Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERILE REALE pe care le postăm aici zilnic! ;)

#RushToBFro / Tronsmart Apollo Air, maraton de #giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (Sez1, EP9)


Autor: Ervin