🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

#RushToBFro / Xiaomi Buds 3 Pro, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 1)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro

Salut prieteni BF.ro! :) Înainte de a scrie despre Xiaomi Buds 3 Pro - subiectul giveaway-ului #RushToBFro de astăzi, recapitulăm condițiile de participare:

  1. Primul comentariu la această postare câștigă cadoul pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 2 elemente: „Revendic” și numele complet al cadoului (în acest caz „Xiaomi Buds 3 Pro”)
  3. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului trebuie să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  4. Câștigătorul nu mai are dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro

Așa, acum că am stabilit din capul locului regulamentul de participare, să trecem la cadou! :) Acesta costă 299 lei și dacă nu sunteți norocosul grăbit care a postat primul comentariul la acest giveaway, îl puteți comanda de pe PC Garage.

Căștile wireless de față au primit review pe Mobilissimo.ro (poate fi citit aici), site care de altfel și oferă acest cadou prin inițiativa #RushToBFro (maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021).

Baftă și vă recomadăm din nou subscribe la Pagina noasatră de pe Facebook și abonarea la notificările din Browser pentru a afla cât mai rapid despre giveaway-urile noastre care vor urma. 

Xiaomi Buds 3 Pro


Autor: Ervin