🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Samsung Galaxy Buds Pro la cel mai bun preț din România! Coboară sub 780 de lei

3% reducere folosind codul QUICK202

Căștile Galaxy Buds Pro tocmai au debutat alături de seria de telefoane Samsung Galaxy S21. Încă se învârt în jurul sumei de 1000 de lei la mai multe magazine online. Totuși, astăzi sunt disponibile pentru doar 799.90 lei la QuickMobile și dacă aplicați codul QUICK202 pentru o extra-reducere de 3%, coboară sub 780 de lei. Practic, este cel mai bun preț din România.

Avem de-a face cu căști wireless de calitate, in-ear cu rezistență la apă IPX7. Acestea aduc o ergonomie foarte bună, tweetere de 6.5 mm, woofere de 11 mm și o unitate VPU actualizată care va capta perfect vocea. Integrează în total 3 microfoane special create pentru separarea vocii de fundal și avem ANC care poate bloca 99% din zgomotul ambiental.

De asemenea, includ o listă lungă de setări și opțiuni pentru o personalizare amănunțită. Au latență scăzută pentru jocuri prin intermediul Game Mode, iar la capitolul autonomie oferă 5 ore cu ANC activat și 8 ore fără. Cutiuța de transport urcă această autonomie până la 18 ore cu ANC, respectiv 28 ore fără. Bifăm aici și alimentare rapidă, o oră de playback fiind asigurată de doar 5 minute de încărcare. Găsiți căștile Galaxy Buds Pro la cel mai bun preț din România aici.

Nu uitați să folosiți codul QUICK202 pentru o reducere suplimentară de 3%.

 

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 04-03-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin