🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Trevi TT 1040 BT este un pickup cu design retro, tocmai bun pentru o bibliotecă

Trevi TT 1040 BT, pickup vintage cu radio analog, dar și cu intrare USB și Bluetooth

Trevi TT 1040 BT este un pickup cu funcții suplimentare precum conexiune USB pentru a asculta muzică de pe un stick MP3, ieșire AUX, dar și radio FM analog.

Producătorul spune că acesta are „Sunet cald, cu matrice analogică, iar calitatea sunetului este completată de estetica vintage a anilor 60, printr-o structură din lemn cu capac poziționabil. Difuzoarele stereo garantează o fidelitate generală bună chiar și atunci când ascultați piese MP3 digitale.”

Iată și un video de prezentare al producătorului italian

Mai departe, același producător spune:

„TREVI TT 1040 BT devine așadar o piesă de mobilier caracteristică pentru sufragerie sau încăperea de studiu și se adaptează la alte mobiliere din lemn din casă. Senzația retro este dată în special de butoanele rotative ale radioului FM, imitație a vechilor tuburi de tranzistor.

Mufa pentru căști, ieșirile digitale și conexiunea Bluetooth la alte dispozitive electronice, aduc platoul Trevi TT 1040 BT într-o modernitate intermediară, echilibrată între prezent și trecut, unde opțiunile secundare îmbogățesc experiența vinilului fără a-și devaloriza factorul de nostalgie.”

Compari.ro îl indică cu o reducere de 15%.

Trevi TT 1040 BT


Autor: Ervin