🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Reduceri între 23% şi 46% la produse Mio de Black Friday, utile pentru şoferi şi nu numai

Oferta Black Friday 2021 la produse Mio: camere auto de bord cu reduceri între 23% şi 46%

A început toamna, ceaţa şi condiţiile meteo potrivnice şi nu strică să ai o cameră de bord în automobil pentru extra siguranţă în trafic. Recent a apărut şi o propunere de lege prin care se recomanda folosirea camerei auto din maşina ta de către poliţie atunci când aceasta te opreşte. 

Revenind, brandul Mio Technology, unul dintre cei mai mari producători de camere auto de bord din lume pregatrste reduceri între 23% şi 46% pentru zeci de modele din oferta magazinelor partenere. 

Pentru că mașina personală este mijlocul de transport preferat atât pentru drumuri scurte, cât și pentru călătorii, Mio oferă șoferilor o gamă largă și accesbilă de produse auto dedicate care să aducă plus valoare șoferilor.

Cu funcționalități cheie variate, camerele auto de bord devin din ce în ce mai mult o necesitate pentru șoferi, astfel încât aceștia să beneficieze nu doar de extra siguranță în trafic, ci și de cele mai noi tehnologii și cea mai bună calitate.

Anul acesta în luna noiembrie, reducerile de Black Friday de la Mio pot fi găsite la toate magazinele partenere – Altex, eMAG.ro, evoMAG.ro, F64.ro, Flanco, Media Galaxy, Selgros ș. a., pentru un număr de aproximativ 20 de modele, însumând un stoc total disponibil de peste 6.000 de produse cu reduceri între 23% și 46% în funcție de model şi magazin.

Magazinele partenere de la care se pot achiziționa produse Mio din oferta Black Friday sunt următoarele:

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 11-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu