🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Glenn Comodă TV la preţ bun la Mobexpert

Black Friday 2021 la Mobexpert: Comodă TV Glenn la 557 lei, bună pentru televizor 4K şi PS5

Dacă nu ai loc unde să ţii noul tău televizor 4K şi consola de jocuri, atunci ar fi bună o comodă specială. Am găsit una la un preţ bun la Mobexpert, modelul Glenn Comodă TV la suma de 557 de lei

Completați amenajarea din zona de acasă cu o comodă TV care să aducă un aer cald, să inspire și să contureze o ambianță plăcută. Funcțională și estetică prin design, comodă din gama Glenn este un produs care ar trebui să se regăsească în orice casă. Aceasta este confecționată din materiale calitative, așadar este un produs rezistent și durabil. În plus, datorită designului cu o cromatică bicoloră și un finisaj elegant, comodă va aduce un plus stilistic în camera voastră. Aceasta asigură și câteva spații pentru depozitarea diverselor obiecte.

Găsiţi produsul aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 11-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu